tunes

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τabula rasa Eργαστήρι δημιουργικής γραφής


Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;
Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula rasa, προσφέρει 2 χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης, για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή.
  Τα μαθήματα καλύπτουν όλες τις πτυχές της δημιουργικής γραφής, από την ανάπτυξη των ιδεών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους σε έργο.
     Το πρώτο έτος ασχολείται με τις βασικές αρχές της αφήγησης, την τέχνη του γραπτού λόγου για ταινία, τηλεόραση, θέατρο και βιβλίο, καθώς και κάποιες μικρότερες αναθέσεις γραφής, ενώ παράλληλα αποκτούν βασικές γνώσεις για όλες τις κατευθύνσεις του εργαστηρίου.
    Στο δεύτερο έτος, οι φοιτητές επιλέγουν την κατεύθυνση που τους ενδιαφέρει και ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενό τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, επαγγελματίες σεναριογράφοι, θεατρικοί συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και λογοτέχνες, θα περάσουν από το εργαστήρι, ώστε να γνωριστούν, να λύσουν απορίες και να ανταλλάξουν απόψεις με όλους τους φοιτητές μας.
      Σκοπός του μαθήματος είναι να σε βοηθήσει να αναπτύξεις δεξιότητες μέσω ενός προγράμματος που περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση. Να σε προετοιμάσει για μια καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο ή τη λογοτεχνία.
Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αποκτήσεις ένα σύνολο θεωρητικών και δημιουργικών γνώσεων, αλλά παράλληλα και πρακτική εφαρμογή τους. Το εργαστήρι έχει στόχο να διασφαλίσει ότι όλες αυτές οι δεξιότητες αναπτύσσονται.
Το μάθημα παρέχει μια λεπτομερή γνώση της θεωρίας και των βασικών πρακτικών σεναρίων. Η δημιουργία πρωτότυπων έργων καθώς και οι εργασίες θα συμβάλουν στην ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.


 Σύνδεσμος:   www.tabula.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου