tunes

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ ORIENT EXPRESS «ΒΕΡΜΟΥΤ SONGS»


Εμπνευσμένη από τη δεκαετία των sixties είναι η νέα μουσική παράσταση με τίτλο Βερμούτ songs που παρουσιάζει η Τατιάνα  Λύγαρη με τους συνεργάτες της,  μετά ποτού και φαγητού, στο Μουσικό Βαγόνι Οrient Express του Τρένου στο  Ρουφ. Μια δεκαετία τολμηρή, δημιουργική, ανθρώπινη, με αγώνες, οράματα και συνθήματα αλλά ταυτόχρονα με μια υπερβατική ευφορία. Την ευφορία των ξέφρενων parties, της πολιτικής συνειδητοποίησης αλλά και του ρομαντικού έρωτα, του cheek to cheek με το βερμούτ  να κυλάει στις φλέβες όλων. Μια δεκαετία που τελείωσε με τον Μάη του ’68, τους Rolling Stones και τον άνθρωπο να πατάει στο φεγγάρι.
Μια μικρή ιστορία πλέκεται ανάμεσα σε τραγούδια των «μουσικών συγκροτημάτων των sixties”, με ποπ και soft ροκ τραγούδια της εποχής, ελληνικά, ιταλικά και αγγλόφωνα, μπαλάντες αλλά και πρώιμο εναλλακτικό ροκ με τους «συγκροτηματίες» Θανάση Βλαβιανό (φωνή και ηλεκτρικό μπάσο),  Δανάη  Κατσαμένη (φωνή), Ανδρέα Σταματόπουλο (πιάνο και πλήκτρα), Απόστολο Θεοδοσίου (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, μπάσο) και Δημήτρη Βαρζαμπετιάν (ντραμς και κρουστά).
Η μουσική επιμέλεια είναι του Μηνά Ι. Αλεξιάδη, η σκηνοθετική επιμέλεια της Τατιάνας Λύγαρη, κοστούμια Ντόρα Λελούδα και Δανάη Κουρέτα, κείμενα Πλάτων Ανδριτσάκης, χορογραφίες Ζωή Χατζηαντωνίου, φωτισμοί  Δημήτρης  Θεοδωρόπουλος και βοηθός σκηνοθέτις η Αλκυώνη Βαλσάρη.
Οι θεατές, όπως πάντα, έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν στο διάλειμμα της παράστασης στο ατμοσφαιρικό βαγόνι του Orient Express, που στεγάζει τη Μουσική Σκηνή του Τρένου στο Ρουφ.


Πληροφορίες  - Κρατήσεις θέσεων
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το  Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως,
Προαστιακός Ρουφ,
τηλ: 210-5298922 / 6937-604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας : 10.00–14.00 & 18.00–22.00

ΤΡΕΝΟΘΕΑΤΡΟ        
Μακρυγιάννη 5-7, Μετρό Ακρόπολη
τηλ/fax: 210-9243609
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο : 10.00–15.00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10.00–14.30 & 17.30–21.00

www.tickethour.com, Easypay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου