Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ


Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από λίγo η Φαίη Σκορδά. Όλα πήγαν πολύ καλά και οι δυο γονείς είναι τρισευτυχισμένοι. Ο γιος της Φαίης και του Γιώργου ζυγίζει 3,250kg και έχει ύψος 50 εκατοστά!

Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα, οι μαίες βγήκαν από την αίθουσα τοκετού και φώναξαν το ονοματεπώνυμο της πανευτυχούς μαμάς, προκειμένου οι συγγενείς της να μπορέσουν να δουν την ίδια και το νεογέννητο, όπως είθισται σε αυτές της περιπτώσεις. Οι γονείς της Φαίης, βρίσκονται εδώ και καιρό στο πλευρό της καθώς έχουν έρθει από το Κιλκίς.

Όπως δήλωσε στο star.gr, ο γιατρός της Φαίης Θάνος Παράσχος, όλα κύλησαν ομαλά και η ίδια η Φαίη ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μέσα στην αίθουσα καθ’όλη την διάρκεια του τοκετού και μάλιστα έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί σε φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά αυτό που είδαμε στον Γιώργο και την Φαίη σήμερα ήταν η συγκίνηση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο», δήλωσε στο star.gr ο γιατρός της Φαίης Θάνος Παράσχος, που επεσήμανε πόσο ψύχραιμη ήταν τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Στο μαιευτήριο από το πρωί βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μάλιστα, ο πατέρας της Φαίης έφθασε στο μαιευτήριο αγκαλιά με έναν τεράστιο αρκούδο!
πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου