tunes

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τρέμε Κέιτ (Mίντλετον), έρχεται το βασιλικό μωρό!





αναδημοσίευση από το tv-glam, από τη Δήμητρα Μποφυλάτου



Σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αγγλίας, πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγες ημέρες η Δούκισσα του Κέμπριτζ το βασιλικό γόνο, εκεί όπου γεννήθηκαν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποφασίσει να μην μάθουν το φύλο του μωρού πριν από τη γέννηση και παράλληλα η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο, ώστε να μην έχει κάποια συνταγματική σπουδαιότητα: Αγόρι ή κορίτσι, μια μέρα το μωρό θα γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα. Η βασιλική οικογένεια δεν έχει τσιγκουνευτεί τα έξοδα: σε περίπτωση που ο τοκετός είναι φυσιολογικός θα κοστίσει 5.500 λίρες και 7.500 λίρες για καισαρική, ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.000 λίρες για κάθε 24ωρη παραμονή. Ο Δούκας του Κέμπριτζ θα είναι παρών στη γέννηση του διαδόχου, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Φίλιππο που έπαιζε σκουός στη γέννηση του Καρόλου. Η υστερία εν όψει της επικείμενης γέννας της Κέιτ Μίντλετον κορυφώνεται: τα στοιχήματα για το φύλο του παιδιού δίνουν και παίρνουν, ενώ η γνωστή καλλιτέχνης Άλισον Τζάκσον η οποία ξεχωρίζει για τα faux tableaux της, είπε να μας ξεγελάσει με  τις φωτογραφίες, της δήθεν βασιλικής οικογένειας. Η φωτογράφος παρουσίασε το αγέννητο ακόμα μωρό της Κέιτ Μίντλετον, να παίζει με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να το θηλάζει!








Royal Οδηγός επιβίωσης


Αγαπητή Kέιτ, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι ακόμη κι όταν είσαι Δούκισσα του Κέμπριτζ, ο πρώτος χρόνος του μωρού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, κυρίως για τη πολύπαθη μάνα. Ακόμη και ως γαλαζοαίματη, τις πρώτες σαράντα μέρες πονάς σαν να σε έχουν ράψει μοδίστρες που έκαναν τη πρακτική τους πάνω στα γεννητικά σου όργανα, περπατάς άγαρμπη και ζουμπουρλούδικη, ενώ οι ρώγες σου στάζουν γάλα αριστερά-δεξιά. Τα νεύρα σου είναι κρόσσια από την αϋπνία, οι ορμόνες σου είναι στο κόκκινο και όλη αυτή η ροζ τσιχλόφουσκα που είχες πλάσει ως ανύπαντρη ελεύθερη κοπέλα για τη μητρότητα σκάει μ’ ένα τεράστιο «ΜΠΑΜ» στη μούρη σου!




Φεύγοντας απ’ το μαιευτήριο



Τα μαλλιά σου πέφτουν κάθε φορά που χτενίζεσαι, η χαίτη σου μοιάζει με τσουρομαδημένη σφουγγαρίστρα  και κλαις χωρίς λόγο, ακόμη κι όταν σκέφτεσαι τι θα φάς το μεσημέρι. Στην περίπτωση σου μάλιστα Κέιτ, το θέμα της «πληγωμένης» γυναικείας φιλαρέσκειας, πρέπει να το χειριστείς γρήγορα, αλλιώς οι δημοσιογράφοι θα σε «κατασπαράξουν». Θα πρέπει από τη μια να σφίγγεσαι για να μην φαίνεσαι μποχλάδω στους παπαράτσι που καραδοκούν έξω από το μαιευτήριο κι από την άλλη να περάσεις το μωρό από μπροστά τους, χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι! Μην τους κάνεις τη χάρη. Φυγάδευσε το μωρό με τους σεκιουριτάδες από τη πίσω πόρτα κι εσύ βγες από μπροστά για να μην σε ματιάσουν...



Πώς να το ανακοινώσεις;



Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Παλατιού, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει προηγουμένως να συσκεφθούν τα στενά μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να αποφασίσουν. Κακομοίρα μου, μη τολμήσεις ν’ ανεβάσεις καμιά φωτογραφία του μωρού στο λογαριασμό σου στο facebook, γιατί μαύρο φίδι που σ’ έφαγε! Όσο χαριτωμένο, όμορφο και ξεχωριστό κι αν πιστεύεις πως είναι το μωρό σου, ο αγγλικός λαός, οι Κινέζοι, οι εξωγήινοι, η Lady Gaga ή η Αλέκα Παπαρήγα θα έχουν διαφορετική γνώμη.


Πίσω στο σπίτι





 Σίγουρα μισείς ήδη τον Oυίλιαμ. Θα σε αγνοεί επιδεικτικά όταν θα χρειάζεσαι τη βοήθεια του κι ακόμη κι αν προσπαθήσει ν’ αλλάξει πάνες στο μωρό, το κάνει πιο άγαρμπα κι από άτομο με…ειδικές ανάγκες. Είναι συνέχεια μες στα πόδια σου, σαν σαστισμένο κουνέλι και έχει χάσει τη μπάλα. Όταν έχει να πάει σε καμιά κοσμική εκδήλωση φεύγει από τη πίσω πόρτα το βασιλικό μαμούχαλο, μη τυχόν του ζητήσεις ν’ ασχοληθεί με το σπλάχνο του!  «Άντρες, πεταμένα λεφτά»..


Οι πρώτες μέρες



Ο ύπνος είναι για σένα μια άγνωστη λέξη και καταριέσαι κάθε μέρα τον Κάρολο, τη βασίλισσα Ελισάβετ, το Χάρι, ακόμη και το Βig Ben. Έχεις αρχίσει και οραματίζεσαι ότι θα ξεμαλλιάσεις τη ξεδιάντροπή την αδελφή σου Πίπα, που ξημεροβραδιάζεται στα πάρτι και μετά έρχεται να δει το μωρό για μισή ώρα και χασμουριέται απ’ το χανγκόβερ. Είσαι ένα βήμα πριν απ’ το στάδιο να την πετάξεις απ’ το παράθυρο και να χορέψεις gangnam style πάνω απ’ το πτώμα της. Συνεχίζεις να μισείς τον Ουίλλιαμ όλο και περισσότερο…




Η βάφτιση


Τι νομίζεις Kαιτούλα; Ότι θα είναι μια εύκολη υπόθεση; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε; Δε νομίζω κουκλίτσα μου! Μπορεί να θέλεις να οργανώσεις μια κλειστή βάφτιση, όμως εδώ μιλάμε για μια εθνική υπόθεση των Βρετανών, όπως έγινε στην περίπτωση του Ουίλιαμ και ακόμη πιο πριν του Καρόλου. Τα μαλλιά σου παραμένουν σε τραγική κατάσταση και το δέρμα σου έχει χάσει τη λάμψη της εγκυμοσύνης, αλλά τουλάχιστον βρήκες το τέλειο φόρεμα για την περίσταση. Αν σκοπεύεις να θηλάσεις το μωρό-που δεν έχεις κι άλλη εναλλακτική εδώ που τα λέμε- ετοιμάσου για τον απόλυτο εφιάλτη στο δρόμο με τους γαλαζοαίματος. Την ώρα που ο Ουίλλιαμ θα χαιρετά τους απανταχού γαλαζοαίματος και τους πολιτικούς αρχηγούς κρατών, εσύ θα πρέπει να βρεις μια κρυψώνα, για να θηλάσεις το μωρό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.




Εννέα μήνες μετά


Τα χειρότερα πέρασαν. Επιτέλους το μωρό κοιμάται πάνω από τρεις ώρες τη μέρα. Μπουσουλάει σαν να μην υπάρχει αύριο, βάζει τα πάντα στο στόμα, χωρίς διακρίσεις και ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Μην αφήσεις το μωρό στον Κάρολο, μην προτείνεις να έρθει η μητέρα σου για να σας βοηθάει, προτίμησε να βρεις μια νταντά. Εχέμυθή ή κατά προτίμηση μουγκή-από επιλογή-, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να αποφύγεις τις διαρροές στα μίντια.

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού



Η βασίλισσα τα κατάφερε και δεν είχες τη δυνατότητα να διοργανώσεις ούτε το γάμο σου, αλλά ούτε και τη βάφτιση του μωρού σου. Ήρθε όμως η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω! Αποφάσισες να καλέσεις τους κολλητούς σας στο πατρικό σου, η Πίπα σ’ έχει τρελάνει με τις ιδέες της για τις ετοιμασίες και ο Χάρι έχει πορωθεί με το γεγονός ότι θα είναι ο deejay της βραδιάς. Πλέον δεν θηλάζεις, έχεις έρθει στα είκοσι και επιτέλους δεν μισείς πια τον άντρα σου! God Save the Queen…
  











Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Your face sounds familiar»: Ποιος θα σηκώσει τη κούπα;



 Tέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του, διεκδικούν σήμερα τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Κρυσταλλία, Μαντώ, Κρατερός, Κατσούλης, Θανάσης Αλευράς. Ποιος θα επικρατήσει;

από τη Δήμητρα Μποφυλάτου, πηγή: tv-glam

Κρυσταλλία

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα και η σχέση της με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με μαθήματα κλασικού πιάνου και συμμετοχές σε σχολική metal band. Το 2006 εμφανίστηκε πλάι στη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο, αλλά οι περισσότεροι τη μάθαμε ως  frontwoman των “Otherview”. Μετά την αποχώρησή της από το group , ξεκίνησε σόλο καριέρα, με  μεγάλη επιτυχία.

Σε τι ρόλο θα σε δούμε σήμερα; 

Θα υποδυθώ μια Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ελπίζω να σας αρέσει..

Τι γεύση σου έμεινε από το show;

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω διαφορετικά πράγματα, μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί πάντα τραγουδούσα ελληνικά κομμάτια, μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά ακούσματα, αλλά δεν μου είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να το δείξω. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία.

Ποιος ρόλος σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Δεν ήταν ένας! Δυσκολεύτηκα πολύ με το ρόλο της Τζένιφερ Λόπεζ, που ήταν μάλιστα και το πρώτο live. Επίσης θυμάμαι πως όταν άκουσα ότι θα υποδυθώ την Κατερίνα Στανίση είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω”. Τελικά όλα πήγαν καλά!

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής;
Ο Θανάσης Αλευράς, είναι ηλίου φαεινότερο!


ΜΑΝΤΩ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


Aπό μικρή αναγνωρίστηκε ως παιδί-θαύμα, για τις φωνητικές της δυνατότητες. Σε ηλικία 13 ετών πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο. συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση «Jesus Christ superstar». Το 1981 έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική δισκογραφία και το 2003 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Never Let you Go». Έχει συνεργαστεί με  καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς και έχει υπογράψει τη σύνθεση του τραγουδιού «Where you are» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Jessica Simpson. Από μικρή ηλικία αναγνωρίστηκε ως παιδί-θαύμα για τις φωνητικές της δυνατότητες. Σε ηλικία 13 ετών πρωτοεμφανίζεται στο θέατρο Καλουτά συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση "JESUS CHRIST SUPERSTAR". Το 1981 κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική δισκογραφία και το 1985 κυκλοφορεί το maxi single "FILL ME UP / LOVE ME BABY". Το 1986 χρόνο παρουσιάζει το single "SET YOURSELF IN MOTION / WHERE DO I BEGIN" και το 1989 κυκλοφορεί την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά "ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΙ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ". Τα επόμενα χρόνια κυκλοφορεί τις παρακάτω δισκογραφικές δουλειές: "ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ" (1990), "ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗ" (1991), "ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ" (1992), "Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ" (1993), "ΑΝΗΣΥΧΟ ΒΛΕΜΜΑ" (1994), "ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ" (1995), "ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ" (1997), "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" (1998), "ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ" (2000). Το 2003 εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "NEVER LET YOU GO". Δισκογραφικά τον ίδιο χρόνο κυκλοφορεί το άλμπουμ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" και το "ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ". Το 2008 επανέρχεται με δύο άλμπουμ, "ΜΑΝΤΩ ΙΙ" και το αγγλόφωνο "AFRAID OF THE DARK". Το 2011 ηχογράφησε το CD "PERFECTION". Μετά από αυτό, ξεκίνησε μια σειρά live εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές. Τον περασμένο Σεπτέμβριο συμμετείχε στη συναυλία -σταθμό για τα "20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ", που έγινε στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια και τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Στέφανος Κορκολής, η Εύη Δρούτσα, κ.ά. και έχει υπογράψει τη σύνθεση του "WHERE YOU ARE" της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Jessica Simpson. Αξιοσημείωτες είναι και οι συνεργασίες της με τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Πουλόπουλο και πολλούς ακόμα.
Πώς πάνε οι πρόβες; 
Είσαι έτοιμη για τη μεγάλη βραδιά;
Oι πρόβες πάνε πολύ καλά και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Το σίγουρο είναι πως θα δείτε έναν πολύ ωραίο τελικό. Έχω επιλέξει ένα γρήγορο κομμάτι, αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω όλα, γιατί θα χαθεί η έκπληξη!

Πώς ήταν το ταξίδι, τώρα που φτάνουμε στο φινάλε;
Το παιχνίδι με έβαλε σε  μια διαδικασία ξέφρενων ρυθμών, κάτι που μου αρέσει πολύ. Ήταν  μια συγκινητική εμπειρία, γιατί ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών, τα λόγια των κριτών μας έδιναν δύναμη. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός, κόντρες και ήταν ένα μαγικό ταξίδι.

Περίμενες ότι θα φτάσεις στους τέσσερεις φιναλιστ;
Να σου πω την αλήθεια, δεν το σκεφτόμουνα. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να δίνω σε κάθε live το καλύτερο μου εαυτό, να ενσαρκώνω όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόλο μου. Εφόσον η απόδοση μου με οδήγησε στον τελικό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής;
Eίναι ένα show που είναι «κομμένο και ραμμένο» για ηθοποιό ή για κάποιον άνθρωπο που είναι μίμος. Οπωσδήποτε και εγώ ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου, που δεν ήξερα: ότι μπορώ να μιμηθώ, να ενσαρκώσω ρόλους, ότι διαθέτω υποκριτικό ταλέντο που δεν είχα  όμως καλλιεργήσει ως τώρα, γιατί η βασική μου ασχολία είναι η μουσική και το τραγούδι. Δεν είμαι όμως  ηθοποιός…

Ποιος απ’ τους δύο πιστεύετε ότι είναι ο επικρατέστερος;
O Θανάσης Αλευρας είναι πολύ μπροστά στη βαθμολογία και είναι δύσκολο να ανατραπεί αυτό. Αν και όπως λένε οι Άγγλοι: «You never know (ποτέ δεν ξέρεις)!»

Ποιος ρόλος σας δυσκόλεψε περισσότερο;
Με δυσκόλεψε πολύ ο Στίβι Γουόντερ, γιατί ήταν εξαιρετικά δύσκολη η μεταμόρφωση. Έπρεπε να βαφτώ όλη μαύρη, , να υποδυθώ έναν τυφλό άνθρωπο, δεν ήταν εύκολο..

Κρατερός Κατσούλης

HΘΟΠΟΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας. Τελείωσε τη Σχολή Αθηνών «Γεώργιου Θεοδοσιάδη» και σπούδασε στην Ακαδημία Θεάτρου του Α.Π.Θ. Δουλεύει ως ηθοποιός από το 1990 και  πρόσφατα υπέγραψε την πρώτη του σκηνοθετική δουλειά στο έργο «Οι Αδελφές». Εδώ και έξι χρόνια διδάσκει υποκριτική, αλλά προτιμά οι μαθητές του να τον φωνάζουν «προπονητή». Έκλεψε την παράσταση στο show ως PSY και ως Διονύσης Σαββόπουλος. Ο «Νιόνιος» μάλιστα του τηλεφώνησε, όπως δηλώνει, και του πρότεινε να τον αντικαταστήσει σε κάποιες από τις συναυλίες του. Σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή του θεωρεί τη σύζυγό  του Κατερίνα Καραβάτου και τη κόρη του Αέλια, η οποία, αν και είναι μόλις 21 μηνών: «Παρακολουθεί τις πρόβες καθημερινά. Ξέρει όλα τα τραγούδια, τις μελωδίες δηλαδή και κάποια από τα ρεφρέν και τα κουπλέ. Νομίζει ότι ο μπαμπάς της είναι ο μπαμπάς με τα χίλια πρόσωπα. Τη μία Ρίτα Σακελλαρίου, την άλλη Στράτος Διονυσίου, μάλιστα όταν της δείχνεις κάποιον από αυτούς λέει: "ο μπαμπάς μου» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.


Θανάσης Αλευράς

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Είναι η μεγάλη έκπληξη του show, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του: Ως Στέλλα Κονιτοπούλου μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια, ως Χρήστος Θηβαίος μας συγκίνησε και κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των συμπαικτών του, αλλά και των τηλεθεατών. Kαι να φανταστείτε, πως έχει δηλώσει πως δυσκολεύτηκε να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση: “Επειδή δεν είμαι και από τους ανθρώπους που έχουν εκτεθεί στην τηλεόραση με έναν τέτοιο τρόπο έξω από τη δουλειά μου και φοβήθηκα λίγο, μήπως δεν μπορέσω ή δεν μου πάει. Μετά, μου έλεγε το ένστικτο μου ότι “σου πάει και πήγαινε να το κάνεις”. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης στις παραστάσεις «Ο μικρός πρίγκιπας», και «Πλούτος». Επίσης συνεργάστηκε με την Ελένη Γκασούκα  στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, στη «Φουρκέτα» και στους «Ηρωες», όπου και τιμήθηκε με το Θεατρικό Βραβείο Δημήτρης Χορν, το 2007.

 

 

Μαρία Ηλιάκη "Με τα μέχρι τώρα δεδομένα το "Δέστε τους" θα βγει και του χρόνου



 συνέντευξη στη Δήμητρα Μποφυλάτου
πηγή: tv-Glam


Είσαι ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής; Ηταν μια καλή χρονιά;
Ηταν μια πολύ ωραία χρονιά, κουραστική βέβαια, γιατί, λόγω δουλειάς, ξυπνάω πάρα πολύ πρωί τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνος μού φαίνεται και πιο έντονος, γιατί μεγαλώνω και δεν έχω τις αντοχές που είχα κάποτε. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως δεν περιμέναμε ο κόσμος να αγαπήσει σε τέτοιο βαθμό την εκπομπή. Κάθε χρόνο, μας το αποδεικνύει όλο και περισσότερο.

Ποιο συστατικό σάς κάνει να ξεχωρίζετε;
Αυτό που μου λένε όλο και περισσότεροι -15χρονοι μαθητές, καθηγητές Πανεπιστημίου που τους συναντώ στα Χανιά όταν κάνω διακοπές, γιαγιάδες, μαμάδες- είναι: «Ρε παιδιά, πού το βρίσκετε τόσο κέφι; Μας κάνετε και γελάμε, χαλαρώνουμε και ξεχνιόμαστε!». Ολοι μού λένε το ίδιο πράγμα και νομίζω πως αυτός είναι και ο λόγος που μας παρακολουθoύν.

Πού τη βρίσκεις όλη αυτή τη θετική ενέργεια, σε καθημερινό επίπεδο; Υπάρχει κάποιος «μηχανισμός»;
Νομίζω ότι είναι ένας μηχανισμός, που δεν τον έχω εξηγήσει όμως ακόμη. Μπορεί να είμαι κουρασμένη, να είμαι χάλια ψυχολογικά, να έχω τσακωθεί, να έχω χωρίσει. Παρ’ όλα αυτά, την ώρα που ξεκινάει η εκπομπή κάτι συμβαίνει. Το βλέπω και λίγο σαν δουλειά όλο αυτό. Πιστεύω δηλαδή ότι ο κόσμος δεν είναι και υποχρεωμένος να μας βλέπει να έχουμε μούτρα μέχρι το πάτωμα… Σίγουρα μια μέρα, αν δεν είμαι καλά, μπορεί να φανεί, αλλά γενικώς προσπαθώ να είμαι κεφάτη. Δεν το καταφέρνω πάντα, αλλά ουσιαστικά για μένα η εκπομπή είναι ένα «ξέσπασμα», γιατί όλοι μας έχουμε προβλήματα κι εγώ δεν είμαι εξαίρεση.

Ποια είναι τα τηλεοπτικά σου σχέδια; Θα συνεχίσεις του χρόνου με τους «Δέστε τους»;
Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Εχω συζητήσει με το κανάλι, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και είμαστε σ’ έναν πολύ καλό δρόμο. Επίσημα δεν έχει ακουστεί ότι δεν θα είναι κάποιος στην εκπομπή. Το θεωρώ άκομψο να γράφονται και να ακούγονται για αποχωρήσεις ανθρώπων ενώ η εκπομπή είναι στον αέρα.

Θεωρείς ότι θα υπάρχει η εκπομπή και του χρόνου;
Ναι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρώ ότι θα υπάρχει.

Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής ή σε επίπεδο προσώπων όσον αφορά στην επόμενη σεζόν ή ισχύει το «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις»;
Είναι πολύ νωρίς. Με τον Νίκο κάνουμε αυτήν τη συζήτηση στα τέλη του Αυγούστου. Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή είσαι τόσο κουρασμένος που θέλεις να αποφορτιστείς και να ηρεμήσεις.

Πώς σου φαίνεται το τηλεοπτικό τοπίο, πιστεύεις ότι την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα είναι καλύτερα;
Χαίρομαι γιατί έγιναν κάποιες παραγωγές, κάποια σόου, βγήκε πρόγραμμα στα κανάλια. Αυτό με κάνει να βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, ότι δεν θα μείνει κόσμος άνεργος και πως θα γίνουν πράγματα. Ο ΑΝΤ1 έκανε εκπομπές, εμείς βγάλαμε πολύ ωραίο πρόγραμμα, όπως και το Mega.
Συζητιέται πολύ έντονα το ζήτημα της ΕΡΤ.


Υπάρχει κάτι που σου έλειψε φέτος από την τηλεόραση;
Μου έλειψαν τα ελληνικά σίριαλ φέτος. Ακούω  όμως ότι θα γίνουν περισσότερα του χρόνου και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά θεωρώ ότι αργά και σταθερά θα ξεφύγουμε απ’ όλο αυτό. Πιστεύω, ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, ότι του χρόνου θα γίνουν περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση.

Πώς σου φάνηκε η είδηση πως ο Νίκος Χατζηνικολάου μετακομίζει στο Star;
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και θα χαρώ πολύ να τον δω και πάλι μπροστά από τις κάμερες.

Το σόου του ΑΝΤ1 «YFSF» σού αρέσει; Πώς σου φαίνεται η Μαρία Μπεκατώρου ως παρουσιάστρια;
Βρίσκω ότι η Μαρία είναι εξαιρετική στην παρουσίαση και πιστεύω ότι ήταν πολύ σωστή η επιλογή του ΑΝΤ1 να τη βάλει στη συγκεκριμένη θέση.

Οι διαγωνιζόμενοι και η κριτική επιτροπή πώς σου φαίνονται;
Ο,τι μπορούν κάνουν οι διαγωνιζόμενοι, δεν είναι και πάντα εύκολα αυτά που τους βάζουν. Δεν είναι εύκολο να υποδυθείς κάποιον άλλον. Μου αρέσει πολύ ο Θανάσης Αλευράς. Την κριτική επιτροπή τη βρίσκω λίγο χλιαρή, δεν έχουν «δέσει» θεωρώ μεταξύ τους. Ολοι μαζί κάπως δεν μου κολλάνε, τα σχόλιά τους κάποιες φορές είναι υπερβολικά θετικά. Δεν είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μου κριτικές επιτροπές. Εχουμε δει εκπομπές που «έκοβε ο ένας, έραβε ο άλλος». Δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει…


Πώς εξελίχθηκε η συνεργασία σας και η σχέση σας με τον Νίκο Μουτσινά;
Είμαστε σαν κάτι ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, αγαπιούνται αλλά κάποιες φορές βαριούνται ο ένας τον άλλον. Τα περισσότερα Σαββατοκύριακα δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, γιατί έχουμε πάθει τέτοιο overdose ο ένας με τον άλλο τις καθημερινές, που το Σαββατοκύριακο δεν θέλουμε πολλές φορές να ακούμε ο ένας τη φωνή του άλλου. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια συνεργασία εξαιρετική για μένα, γιατί έχουμε βρει ο ένας τα «κουμπιά» του άλλου, υπάρχουν σεβασμός και μια πραγματική φιλία.

Mε την Κατερίνα Καινούργιου ποια είναι η σχέση σας; Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα;
Η Κατερίνα είναι ένα παιδί αυθόρμητο, πολύ αθώο, ένα πλάσμα που κάνει του κεφαλιού του. Πολλές φορές γελάω μαζί της στην εκπομπή γιατί είναι στον κόσμο της… Δεν έχω κανένα παράπονο μαζί της και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για την ίδια. Σπάνια να έχει υπάρξει πρόβλημα ανταγωνισμού μεταξύ μας, ίσως στην αρχή που δεν ήξερε η μια την άλλη. Από κει και πέρα ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος της μιας και ποια είναι η θέση της άλλης και είναι μια πολύ αρμονική συνεργασία.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σας συνδέει;
Είμαστε μια ομάδα με τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους, που δέσαμε κιόλας. Αυτό που μας συνδέει είναι ότι, ενώ είμαστε τελείως διαφορετικοί, σεβόμαστε ο ένας τα όρια του άλλου.

Μιας και μιλάμε για όρια, υπάρχει κάποιος επώνυμος που να ενοχλήθηκε από τα βραβεία…. και να διαμαρτυρήθηκε;
Υπάρχουν πολλοί που μας παίρνουν και κάνουν παράπονα, άλλοι που μας βλέπουν και ξινίζουν τα μούτρα τους. Ολα αυτά τα δικαιολογώ απόλυτα, γιατί σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να σχολιάζω την εμφάνιση των άλλων. Ελα όμως που αυτή η στήλη κάνει νούμερα… Προσπαθώ, πάντως, να κάνω ήπια κριτική, ειδικά στις γυναίκες.

Υπάρχουν κάποιες κυρίες, που έχουν χιούμορ και όχι μόνο δεν παρεξηγούνται, αλλά κάνουν πλάκα με αυτό;
Ευτυχώς, είναι πολλοί: H Ελένη Τσαγκά, που λέει το δελτίο του Star, έχει πολύ χιούμορ, επίσης η Ελλη Στάη, η Ράνια Θρασκιά. Γενικώς, πάντως, οι περισσότεροι έχουν χιούμορ.

Υπάρχει κάποια εκπομπή ή τηλεοπτικό πρόσωπο που θεωρείς ότι κάνει τη διαφορά;
Η Αννίτα Πάνια φέτος είχε πολύ κέφι, διασκέδασα πάρα πολύ με τις εκπομπές της και ξεχώρισα τις συνεντεύξεις της. Δεν την είχα παρακολουθήσει στο παρελθόν σ’ αυτόν το ρόλο και πιστεύω ότι, αν αποφάσιζε να κάνει εκπομπή με συνεντεύξεις, θα είχε τρομερή επιτυχία. Νομίζω ότι θα της πήγαινε πολύ μια τέτοια εκπομπή.

Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο σε έχει κουράσει και πιστεύεις ότι χρειάζεται ολιγοήμερες διακοπές;
Κανένα, δεν θα στείλω ποτέ κανένα συνάδελφο σπίτι του! Οποιος θέλει να ξεκουραστεί, ας το κάνει μόνος του.