tunes

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Marie Diamond Η γκουρού των Rolling Stones μαθαίνει στους Έλληνες τα μυστικά του έρωτα

   
 Η  πασίγνωστη  «γκουρού του έρωτα», που είχε  καθοριστική συμβολή στο best seller, που έγινε  και ταινία, «The Secret»,  μέντορας των Rolling Stones και του Στίβεν Σπίλμπεργκ,  έρχεται στην  πρώτη «Ακαδημία Σχέσεων» στην Ελλάδα για να μάθει, σε όσους ενδιαφέρονται, τα μυστικά του έρωτα και των σχέσεων. To πρώτο δωρεάν σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τετάρτη και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη μαθήματα για τις σχέσεις, την 1η και 8η Ιουλίου. Η διδασκαλία της  είναι  προσαρμοσμένη για τις Έλληνίδες και τους Έλληνες, που ψάχνουν το άλλο τους μισό ή θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους αναλλοίωτη στο χρόνο. Η γεννημένη στο Βέλγιο,  Μarie Diamond, κατοικεί στο Μονακό και δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε σχέση και με το Νόμο της Έλξης και την Κβαντική Φυσική. Τα βιβλία της έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και μιλώντας αποκλειστικά στον «ΤτΚ», εξομολογείται  πώς κατάφερε να «μεταμορφώσει» τις ζωές των Rolling Stones, του Στίβεν Σπίλμπερκ  και άλλων διάσημων. Στο online σεμινάριο, οι Έλληνες θα μάθουν όλα τα μυστικά της: «Θα μοιραστώ  όλες τις πληροφορίες και τις γνώσεις μου για το πώς θα δημιουργήσουν μια υπέροχη, ερωτική και γεμάτη νόημα  ερωτική σχέση.  Πρόκειται για εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν ακόμη τις σχέσεις με τα παιδιά μας, τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους μας.»

Δύσκολοι καιροί για…  διάσημους

  Μπορεί να διαθέτουν χρήμα και λάμψη όμως, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα στις ζωές των διεθνών αστέρων, αφού «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» εξομολογείται η μέντορας των Rolling Stones και του Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Ακόμα και οι διάσημοι αντιμετωπίζουν προσωπικά  προβλήματα και συνήθως τα μοιράζονται με τους φίλους τους. Kαι στις δυο περιπτώσεις ένας κοινός φίλος τους, που είχα υποστηρίξει στη ζωή του, με σύστησε» εξηγεί. Μέσω της διδασκαλίας της, οι διαπροσωπικές σχέσεις των διεθνών αστέρων βελτιώθηκαν και αυτό ακριβώς, είναι το “ χρυσό κλειδί” για μια επιτυχημένη ζωή: «Αυτό που διαπίστωσα και είναι κοινό και για τις δύο περιπτώσεις είναι πως όταν  βελτίωσαν τις σχέσεις με τις οικογένειες τους,  τότε ήταν που ζωές τους βελτιώθηκαν και κέρδισαν ακόμη περισσότερα βραβεία, αυξάνοντας τα επιμέρους προσωπικά τους επιτεύγματα. Οι προσωπικές σχέσεις είναι το κλειδί για την επιτυχία.»
  Tην έχουν εμπιστευτεί συνολικά περισσότερα από 1.000.000 άνθρωποι για να τους βοηθήσει να αλλάξουν τις ζωές τους και η Mary Diamond δεν διστάζει να αποκαλύψει στον «ΤτΚ» το μυστικό της επιτυχίας της. «Μυστικό μου είναι το βαθύτερο ενδιαφέρον μου, η αγάπη και η ενσυναίσθηση που έχω για τους ανθρώπους. Ανεξάρτητα από τις διαφορές που μπορεί να έχουμε μεταξύ μας ως άνθρωποι όσο αφορά το φύλο, τον πολιτισμό, την φυλή, την εθνικότητα, την θρησκεία, ή τις σπουδές είναι σημαντικό να εστιάζουμε στο φωτεινό μέρος της καρδιάς μας».  
    Φυσικά, δεν είναι εύκολο να αλλάξει κανείς συμπεριφορά από τη μια μέρα στην άλλη: «Πολλές φορές αυτό το κομμάτι είναι βαθιά και καλά κρυμμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ο καθένας  έχει να διηγηθεί ιστορίες στις οποίες μεγαλούργησε και άλλες που πέρασε στιγμές πόνου. Συνδέομαι με τους ανθρώπους και ακούω με τα αισθητήρια της καρδιάς μου αυτά που έχουν να πουν. Πάντα βρίσκω τρόπο να τους υποστηρίξω αρχικά να αποτινάξουν τη στεναχώρια και να κάνουν τα πρώτα βήματα της προσωπικής τους μεταμόρφωσης».

Τα 2 «κλειδιά» για μια καλύτερη ζωή


" Το πρώτο είναι να κοιτάξουμε συνολικά τη ζωή μας μέχρι τώρα με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης. Ευγνωμοσύνη για τη ζωή μας, για τους ανθρώπους που μας αγαπούν για τα μικρά καθημερινά πράγματα στη ζωή μας.»    Το μεγαλύτερο λάθος, σύμφωνα με τη «γκουρού του έρωτα» είναι να εστιάζουμε στους φόβους μας, αφού η συνεχής σκέψη λειτουργεί ως παραμορφωτικός φακός: “ Χρειάζεται να κατανοήσουμε πως ότι προσεγγίζουμε με φόβο, του δίνουμε εκείνη τη στιγμή χωρίς να το συνειδητοποιούμε, τη δύναμη να εκδηλωθεί." Υπάρχουν περιπτώσεις που το παρελθόν λειτουργεί ως «καταφύγιο» των φόβων και η συγχώρεση μπορεί να αποτελέσει «σανίδα σωτηρίας»: «Πριν καταφέρουμε να απελευθερωθούμε από τους φόβους μας πρέπει να γιατρέψουμε τις παλιές πληγές.  Να συγχωρήσουμε αρχικά τον ίδιο μας τον εαυτό για ό,τι πήγε στραβά ως τώρα, τον σύντροφο για τον πόνο που προκάλεσε στη ζωή μας και ο κατάλογος έχει.. συνέχεια. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να παραμένουμε αγκαλιά με τους πόνους μας και αποκτά διαφορετικό νόημα όταν καταφέρνουμε να απολαμβάνουμε τη μεγαλοσύνη της.»
   Η διαδικασία της απώλειας  είναι δύσκολη, όμως μπορεί να αποτελέσει  εφαλτήριο για μια καλύτερη ζωή. Η κ. Diamond δεν διστάζει να εξομολογηθεί στον «ΤτΚ» πως η ίδια άλλαξε πορεία ζωής: «Στα 15 μου χρόνια έζησα μια βαθιά, βασανιστική εμπειρία στην οποία παρ’ ολίγο να χάσω και την ίδια μου τη ζωή. Όμως αυτή η εμπειρία ήταν η αφετηρία, που με οδήγησε τελικά στην αποστολή, να επηρεάσω με θετικό τρόπο τη ζωή περισσότερων από 500 εκατομμυρίων ανθρώπων.  Η εσωτερική γαλήνη  που βίωσα ύστερα από τον αρχικό εφιάλτη, αποτελούν ζητούμενο και για πολλούς άλλους ανθρώπους στην εποχή μας. Η αποστολή μου είναι να υποστηρίξω τους ανθρώπους να αφήσουν πίσω τις τραυματικές τους εμπειρίες και να προχωρήσουν με ευγνωμοσύνη μπροστά, έχοντας  εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στον υπόλοιπο κόσμο.»

Info: Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την 1η  και 8  Ιουλίου στις 19:30 Περισσότερες πληροφορίες: http://www.acadimiasxeseon.gr/ και στο http://www.mariediamond.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου