tunes

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Έμεινε από λάστιχο η συμπεριφορά της Ζωής (Κωνσταντοπούλου)

    
 Ένα ξεφούσκωτο λάστιχο,  ήταν αρκετό για να…πυροδοτήσει το κλίμα, ανήμερα του Πάσχα, σε ένα βενζινάδικό, στην Αιδηψό, ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν  υπάλληλο. Την επόμενη μέρα μάλιστα, σύμφωνα με μια γυναίκα, κάτοικο της περιοχής, η κ. Κωνσταντοπούλου, επέστρεψε στο βενζινάδικο για να διαπληκτιστεί-και πάλι- λεκτικά με τον υπάλληλο καθώς και με την ίδια και μια  φίλη της, που προσπάθησαν   να καταγράψουν το «επεισόδιο» στα κινητά τους τηλέφωνά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της κ. Βάλιας Παναγιωτίδου στον «ΕΤ», που τυγχάνει να είναι υπάλληλος του ΟΤΕ και συνδικαλίστρια, η κ. Κωνσταντοπούλου κατευθύνθηκε, με εχθρικές διαθέσεις προς το μέρος τους, τους πήρε τα κινητά και απειλώντας τους, απαίτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ να διαγράψουν τα... πειστήρια από τα κινητά τους, όπως κι έγινε. Το περιστατικό επιβεβαίωσε παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης. Η Πρόεδρος της Βουλής, μέχρι αργά το βράδυ δεν έκανε κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα που δημιούργησε σάλο, όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στους πολιτικούς κύκλους. H Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωση της την κατηγορεί για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ενώ την ίδια στιγμή, ανακοίνωση υπέρ της εξέδωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, στην οποία μιλάει για προσπάθεια στοχοποίησης της και παράλληλα υμνεί τη λεπτότητα του χαρακτήρα της και την ευγένεια της.
     Τι συνέβη τελικά; Η κ. Παναγιωτίδoυ, που τη Δευτέρα του Πάσχα, ανήρτησε στο «FB» το «θερμό επεισόδιο», περιγράφει στον «ΕΤ» πώς η κ. Κωνσταντοπούλου βγήκε εκτός εαυτού:  «Σταματήσαμε με μια φίλη μου για να βάλουμε βενζίνη και ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο. Είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Από τη φωνή κατάλαβα ότι η γυναίκα ήταν η  κ. Κωνσταντοπούλου, και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα εκείνη έλεγε στον υπάλληλο "δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου, θα πάρω το αφεντικό σου" και εκείνος απαντούσε "τι τα θέλεις; Δεν κρύβομαι. Δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου  πίεζε τον υπάλληλο να της δώσει τα στοιχεία του.
      

  Όταν η Πρόεδρος της Βουλής κατάλαβε πως η κ Παναγιωτίδου και η φίλη της την βιντεοσκοπούσαν, κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους ζήτησε να διαγράψουν τα πειστήρια: «Της είπα δεν σας έχω τραβήξει βίντεο και μου ζήτησε να της δείξω τι έχω τραβήξει, απειλώντας με πως  είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο. Ήταν τρομερά απειλητική. Άνοιξα το κινητό μου, είδε ότι την είχα τραβήξει μια φωτογραφία και με έβαλε να τη διαγράψω.» δηλώνει. 
    Λίγες ώρες αργότερα, η κ. Παναγιωτίδου, κατέβασε τη καταγγελία της από τον «τοίχο» της, γιατί ανησύχησε, μετά από την πληθώρα υβριστικών μηνυμάτων που δέχτηκε: «Όταν σου γράφουν, τα παίρνεις, ή να καείς στη κόλαση και τα μηνύματα είναι πολλά ανησυχείς» δηλώνει στον «ΕΤ» και ξεκαθαρίζει πως αν και ασχολείται με τον συνδικαλισμό ενεργά, δεν είχε λόγο να στραφούν κάποιοι εναντίον της: “Θα έπρεπε να στραφούν τα βέλη προς τη κυρία Κωνσταντοπούλου. Όλοι καταδικάζουμε το bullying αλλά όλοι κάνουμε τελικά την κριτική μας, μέσω πληκτρολογίου» δηλώνει.
   
  Η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα, όμως σε δήλωση του, ο  γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, την κατηγορεί για αντιδημοκρατική συμπεριφορά::«Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία. Οφείλει άμεσα η πρόεδρος να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της αυτή. Όπως οφείλει και ο πρωθυπουργός να πάρει θέση. Η κάλυψη τέτοιων περιστατικών αυθαιρεσίας από ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες είναι εξίσου απαράδεκτες με την ίδια την πράξη».

   Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, στην οποία αναφέρει: “Kαταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.. Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας. Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της... Άδικος κόπος!»
Mποφυλάτου Δήμητρα
Δημοσιεύτηκε στον "ΕΤ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου