tunes

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο!!




    Πόσες φορές περίμενες πάνω από το τηλέφωνο τον mr perfect να σε πάρει για να βγείτε για cocktails, αφού είχατε περάσει τέλεια το προηγούμενο βράδυ, μέχρι που σας βρήκε το ξημέρωμα μαζί σε κάποια παραλία; Έμοιαζε να ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα αλλά μετά…άνοιξε η γη και τον κατάπιε; Τι σημαίνει αυτό για έναν άνδρα και γιατί το κάνει; Πώς να αντιδράσεις σε αυτή την περίπτωση εκτός από το να λιώνεις στο cd το τραγούδι στης Άννας Βίσση: “Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα;” Yπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται, ενώ εσύ πίστευες ότι βρήκες επιτέλους έναν άντρα για να κάνεις σχέση…

Από τη Δήμητρα Μποφυλάτου, Πηγή: Glam
1.     Δεν μπορεί να είναι ειλικρινής μαζί σου
     Αν εσύ κι εκείνος βγήκατε ραντεβού, ανταλλάξατε emails, τηλεφώνα και παθιασμένα φιλιά  και στη συνέχεια δεν καταφέρνει να βρει το χρόνο για να σε δει από κοντά,  κάτι περίεργο συμβαίνει! Οι άνδρες πολλές φορές επιλέγουν να μην μοιραστούν την αλήθεια σχετικά με τα συναισθήματα τους με γυναίκες που μόλις γνώρισαν. Μπορεί, ενώ βγήκε ένα-δυο ραντεβού μαζί σου, να έχει άλλη σχέση(ή να έχει οικογένεια) και να μην έχει βρει ακόμη τον χρόνο ή τον τρόπο να σου το ανακοινώσει. Σε περίπτωση που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ραντεβού σας και πως γενικά έχει τη τάση να αναβάλλει τις συναντήσεις σας,  μπορείς να του πεις μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Eίμαι περίεργη, τόσο ωραίο αγόρι  πως και δεν βγαίνεις με καμία ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή την περίοδο;” Δώσε του μια ευκαιρία να είναι ειλικρινής μαζί σου και στο τέλος δεν θα χάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια να αναρωτιέσαι γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο για να σου πει στο τέλος “Συγγνώμη, αλλά σε βλέπω φιλικά!»

2.     Δεν ψάχνει σοβαρή σχέση
   Μπορεί να του αρέσεις πραγματικά αλλά να είναι ορκισμένος εργένης, πρόσφατα χωρισμένος ή σε φάση τέλος πάντων που δεν θέλει να δεσμευτεί για κανένα λόγο. Αν συνειδητοποιήσει ότι είσαι κορίτσι για σπίτι που ψάχνει σοβαρή σχέση και σταθερότητα θα «αποχωρήσει» είτε από σεβασμό στο άτομο σου είτε επειδή δεν αντέχει το στενό μαρκάρισμα που του κάνεις. Όταν το τηλέφωνο δεν χτυπά, σημαίνει ότι θέλει να εξαφανιστεί χωρίς να σου δώσει εξηγήσεις.. Δεν χρειάζεται να πέσεις στα πατώματα για χάρη του, ούτε να του αφήνεις απελπισμένα μηνύματα στον τηλεφωνητή του. Ουσιαστικά σου έκανε χάρη που δεν σε παίρνει τηλέφωνο! Θα ήταν προτιμότερο να σε «παίζει» και να χάσεις πολύτιμο χρόνο; Άλλωστε καλοκαίρι είναι…υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
3.     Απλώς δεν σε γουστάρει!

  Έχεις δώσει ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου  σου σε έναν άντρα που σου το ζήτησε, ενώ παράλληλα ευχόσουν να μην σε πάρει τηλέφωνο γιατί πολύ απλά δεν σου αρέσει; Οι άντρες πολλές φορές κάνουν κάτι παρόμοιο με τις γυναίκες: 
Mπορεί να θέλει να κάνετε παρέα και να συζητάτε με τις ώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Σε αυτή τη περίπτωση θα το καταλάβεις άμεσα, αφού θα αποφεύγει συστηματικά τα γλυκόλογα και τα πολλά τηλεφωνήματα και καλό είναι να μην του ανοίξεις  εσύ την συζήτηση γύρω από το φλέγον θέμα,. Αν δεν τον βλέπεις φιλικά μπορείς κάλλιστα να του το εξηγήσεις ή αν δεν έχεις το κουράγιο να μπεις σε τέτοια διαδικασία μπορείς να απομακρυνθείς διακριτικά. Εκείνος θα καταλάβει!

4.     Σε βαρέθηκε
Ενδιαφερόταν για σένα όταν σε πρωτογνώρισε αλλά κάτι συνέβη στη πορεία και άλλαξε γνώμη. Μπορεί να διαισθάνθηκε το άγχος σου να κάνεις σχέση ή μπορεί να φρίκαρε που τον έπαιρνες  τηλέφωνο πέντε φορές τη μέρα ρωτώντας: “Τι θα κάνουμε το βράδυ;» ή «Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο όλη μέρα;” Σε αυτή τη περίπτωση ο μόνος ένοχος είσαι εσύ η ίδια, αφού αν  «εκπέμπεις» στην αρχική φάση της γνωριμίας σας  άγχος ή και απελπισία δεν θα σταυρώσεις άντρα στον αιώνα τον άπαντα! Επίσης μπορεί να έπαιξες μπάλα σωστά και να απέφυγες τις κακοτοπιές και παρ’ όλα αυτά να σε βαρέθηκε επειδή δεν ταιριάζετε σαν ιδιοσυγκρασίες. Μην στεναχωριέσαι γιατί κάθε εμπόδιο για καλό! Καλύτερα που το κατάλαβε στα πρώτα ραντεβού και δεν έχασες πολύτιμο χρόνο να καρδιοχτυπάς χωρίς αποτέλεσμα πάνω από τη συσκευή του τηλεφώνου.

5.     Έχασε τον αριθμό σου
Κι όμως κάποιες φορές μπορεί να συμβεί. Μπορεί να έγραψε το νούμερο σου σε χαρτάκι και να το έχασε, μπορεί να του έκλεψαν το κινητό τη βραδιά που ανταλλάξατε τηλέφωνα! Δυστυχώς όταν αυτό συμβαίνει οι γυναίκες συνήθως συζητούν με τις φίλες τους μέχρι το ξημέρωμα φτάνοντας στο συμπέρασμα ότι το αντικείμενο του πόθου τους  είτε δεν ενδιαφέρεται, είτε είναι παντρεμένος, είτε gay! Το να τον πάρεις λοιπόν εσύ ένα τηλέφωνο ή να στείλεις sms δεν είναι και καμιά τρομερή παραχώρηση! Μισή ντροπή δική σου, μισή ντροπή δική του στη τελική!



  Koλλημένη με το τηλέφωνο; Aν έχεις φτάσει στο σημείο να κάνεις εκτροπή από το σταθερό στο κινητό σου για να πεταχτείς στο σουπερμάρκετ ή στο videoclub, περιμένοντας ένα τηλεφώνημα, μήπως να σκεφτείς ότι αυτή η γνωριμία αντί να σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα, σε έχει κάνει drama queen; Αντί να έχεις το ασύρματο συνέχεια στο χέρι ως απόφυση του χεριού σου πάρε τις φίλες σου και κανόνισε μια ladies night με άφθονα mohitos και θέα θάλασσα! Ο χρόνος είναι χρήμα και στην εποχή που ζούμε δεν είμαστε για έξοδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου