tunes

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τρέμε Κέιτ (Mίντλετον), έρχεται το βασιλικό μωρό!





αναδημοσίευση από το tv-glam, από τη Δήμητρα Μποφυλάτου



Σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αγγλίας, πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγες ημέρες η Δούκισσα του Κέμπριτζ το βασιλικό γόνο, εκεί όπου γεννήθηκαν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποφασίσει να μην μάθουν το φύλο του μωρού πριν από τη γέννηση και παράλληλα η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο, ώστε να μην έχει κάποια συνταγματική σπουδαιότητα: Αγόρι ή κορίτσι, μια μέρα το μωρό θα γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα. Η βασιλική οικογένεια δεν έχει τσιγκουνευτεί τα έξοδα: σε περίπτωση που ο τοκετός είναι φυσιολογικός θα κοστίσει 5.500 λίρες και 7.500 λίρες για καισαρική, ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.000 λίρες για κάθε 24ωρη παραμονή. Ο Δούκας του Κέμπριτζ θα είναι παρών στη γέννηση του διαδόχου, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Φίλιππο που έπαιζε σκουός στη γέννηση του Καρόλου. Η υστερία εν όψει της επικείμενης γέννας της Κέιτ Μίντλετον κορυφώνεται: τα στοιχήματα για το φύλο του παιδιού δίνουν και παίρνουν, ενώ η γνωστή καλλιτέχνης Άλισον Τζάκσον η οποία ξεχωρίζει για τα faux tableaux της, είπε να μας ξεγελάσει με  τις φωτογραφίες, της δήθεν βασιλικής οικογένειας. Η φωτογράφος παρουσίασε το αγέννητο ακόμα μωρό της Κέιτ Μίντλετον, να παίζει με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να το θηλάζει!








Royal Οδηγός επιβίωσης


Αγαπητή Kέιτ, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι ακόμη κι όταν είσαι Δούκισσα του Κέμπριτζ, ο πρώτος χρόνος του μωρού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, κυρίως για τη πολύπαθη μάνα. Ακόμη και ως γαλαζοαίματη, τις πρώτες σαράντα μέρες πονάς σαν να σε έχουν ράψει μοδίστρες που έκαναν τη πρακτική τους πάνω στα γεννητικά σου όργανα, περπατάς άγαρμπη και ζουμπουρλούδικη, ενώ οι ρώγες σου στάζουν γάλα αριστερά-δεξιά. Τα νεύρα σου είναι κρόσσια από την αϋπνία, οι ορμόνες σου είναι στο κόκκινο και όλη αυτή η ροζ τσιχλόφουσκα που είχες πλάσει ως ανύπαντρη ελεύθερη κοπέλα για τη μητρότητα σκάει μ’ ένα τεράστιο «ΜΠΑΜ» στη μούρη σου!




Φεύγοντας απ’ το μαιευτήριο



Τα μαλλιά σου πέφτουν κάθε φορά που χτενίζεσαι, η χαίτη σου μοιάζει με τσουρομαδημένη σφουγγαρίστρα  και κλαις χωρίς λόγο, ακόμη κι όταν σκέφτεσαι τι θα φάς το μεσημέρι. Στην περίπτωση σου μάλιστα Κέιτ, το θέμα της «πληγωμένης» γυναικείας φιλαρέσκειας, πρέπει να το χειριστείς γρήγορα, αλλιώς οι δημοσιογράφοι θα σε «κατασπαράξουν». Θα πρέπει από τη μια να σφίγγεσαι για να μην φαίνεσαι μποχλάδω στους παπαράτσι που καραδοκούν έξω από το μαιευτήριο κι από την άλλη να περάσεις το μωρό από μπροστά τους, χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι! Μην τους κάνεις τη χάρη. Φυγάδευσε το μωρό με τους σεκιουριτάδες από τη πίσω πόρτα κι εσύ βγες από μπροστά για να μην σε ματιάσουν...



Πώς να το ανακοινώσεις;



Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Παλατιού, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει προηγουμένως να συσκεφθούν τα στενά μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να αποφασίσουν. Κακομοίρα μου, μη τολμήσεις ν’ ανεβάσεις καμιά φωτογραφία του μωρού στο λογαριασμό σου στο facebook, γιατί μαύρο φίδι που σ’ έφαγε! Όσο χαριτωμένο, όμορφο και ξεχωριστό κι αν πιστεύεις πως είναι το μωρό σου, ο αγγλικός λαός, οι Κινέζοι, οι εξωγήινοι, η Lady Gaga ή η Αλέκα Παπαρήγα θα έχουν διαφορετική γνώμη.


Πίσω στο σπίτι





 Σίγουρα μισείς ήδη τον Oυίλιαμ. Θα σε αγνοεί επιδεικτικά όταν θα χρειάζεσαι τη βοήθεια του κι ακόμη κι αν προσπαθήσει ν’ αλλάξει πάνες στο μωρό, το κάνει πιο άγαρμπα κι από άτομο με…ειδικές ανάγκες. Είναι συνέχεια μες στα πόδια σου, σαν σαστισμένο κουνέλι και έχει χάσει τη μπάλα. Όταν έχει να πάει σε καμιά κοσμική εκδήλωση φεύγει από τη πίσω πόρτα το βασιλικό μαμούχαλο, μη τυχόν του ζητήσεις ν’ ασχοληθεί με το σπλάχνο του!  «Άντρες, πεταμένα λεφτά»..


Οι πρώτες μέρες



Ο ύπνος είναι για σένα μια άγνωστη λέξη και καταριέσαι κάθε μέρα τον Κάρολο, τη βασίλισσα Ελισάβετ, το Χάρι, ακόμη και το Βig Ben. Έχεις αρχίσει και οραματίζεσαι ότι θα ξεμαλλιάσεις τη ξεδιάντροπή την αδελφή σου Πίπα, που ξημεροβραδιάζεται στα πάρτι και μετά έρχεται να δει το μωρό για μισή ώρα και χασμουριέται απ’ το χανγκόβερ. Είσαι ένα βήμα πριν απ’ το στάδιο να την πετάξεις απ’ το παράθυρο και να χορέψεις gangnam style πάνω απ’ το πτώμα της. Συνεχίζεις να μισείς τον Ουίλλιαμ όλο και περισσότερο…




Η βάφτιση


Τι νομίζεις Kαιτούλα; Ότι θα είναι μια εύκολη υπόθεση; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε; Δε νομίζω κουκλίτσα μου! Μπορεί να θέλεις να οργανώσεις μια κλειστή βάφτιση, όμως εδώ μιλάμε για μια εθνική υπόθεση των Βρετανών, όπως έγινε στην περίπτωση του Ουίλιαμ και ακόμη πιο πριν του Καρόλου. Τα μαλλιά σου παραμένουν σε τραγική κατάσταση και το δέρμα σου έχει χάσει τη λάμψη της εγκυμοσύνης, αλλά τουλάχιστον βρήκες το τέλειο φόρεμα για την περίσταση. Αν σκοπεύεις να θηλάσεις το μωρό-που δεν έχεις κι άλλη εναλλακτική εδώ που τα λέμε- ετοιμάσου για τον απόλυτο εφιάλτη στο δρόμο με τους γαλαζοαίματος. Την ώρα που ο Ουίλλιαμ θα χαιρετά τους απανταχού γαλαζοαίματος και τους πολιτικούς αρχηγούς κρατών, εσύ θα πρέπει να βρεις μια κρυψώνα, για να θηλάσεις το μωρό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.




Εννέα μήνες μετά


Τα χειρότερα πέρασαν. Επιτέλους το μωρό κοιμάται πάνω από τρεις ώρες τη μέρα. Μπουσουλάει σαν να μην υπάρχει αύριο, βάζει τα πάντα στο στόμα, χωρίς διακρίσεις και ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Μην αφήσεις το μωρό στον Κάρολο, μην προτείνεις να έρθει η μητέρα σου για να σας βοηθάει, προτίμησε να βρεις μια νταντά. Εχέμυθή ή κατά προτίμηση μουγκή-από επιλογή-, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να αποφύγεις τις διαρροές στα μίντια.

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού



Η βασίλισσα τα κατάφερε και δεν είχες τη δυνατότητα να διοργανώσεις ούτε το γάμο σου, αλλά ούτε και τη βάφτιση του μωρού σου. Ήρθε όμως η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω! Αποφάσισες να καλέσεις τους κολλητούς σας στο πατρικό σου, η Πίπα σ’ έχει τρελάνει με τις ιδέες της για τις ετοιμασίες και ο Χάρι έχει πορωθεί με το γεγονός ότι θα είναι ο deejay της βραδιάς. Πλέον δεν θηλάζεις, έχεις έρθει στα είκοσι και επιτέλους δεν μισείς πια τον άντρα σου! God Save the Queen…
  











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου