tunes

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το τζακ ποτ του....γκομενάκια


Από τη Δήμητρα Μποφυλάτου,  αναδημοσίευση από το ένθετο "glam" στον Ελεύθερο τύπο της Κυριακής



    “Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει” λέει ο λαός κι έχει απόλυτο δίκιο. Υπάρχει μια κατηγορία ανδρών που αφού σε κάνουν να τους ερωτευτείς παράφορα, εξαφανίζονται όπως ο μισθός σου μετά το μνημόνιο... Η συγκεκριμένη κατηγορία ακούει στο όνομα «συλλέκτης γυναικών» ή «φύλαρχος». Ποιο είναι το id όμως του συγκεκριμένου τύπου άνδρα που δυστυχώς στις μέρες μας ΔΕΝ αποτελεί είδος προς εξαφάνιση;


Που τον βρίσκεις: Σίγουρα όχι στον «Ελευθερουδάκη» να αναζητά το τελευταίο βιβλίο του Yalom. Θα τον βρεις σε όλα τα trendy στέκια της πόλης. Συνήθως πάει όπου του έχουν πει ότι πάνε τα μοντέλα, αλλά προσαρμόζεται και σύμφωνα με τις περιστάσεις. Αυτή την περίοδο έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν ακόμη και στο Σύνταγμα, λόγω κοσμοσυρροής.

Ηλικία: Πάνω από τριάντα και έως σαράντα πέντε. Δεν μιλάμε φυσικά για σαραντάρη με μπάκα αλλά για ένα γυμνασμένο τύπο που προσέχει την εμφάνιση του και μπορεί να σαγηνεύσει τα θηλυκά

Dress Code:  Στις βραδινές εξόδους του προτιμά τα λευκά πουκάμισα ώστε να φαίνεται σαν τη μύγα μες το γάλα. Στις καθημερινές του εμφανίσεις όμως  δεν κάνει  extreme στιλιστικές επιλογές για να μην περιορίζει το target group του, ενώ σημείο «κλειδί» της εμφάνισης του: το ρολόι που πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται ακριβό!


Αυτοκίνητο: Δεν το χρησιμοποιεί ως μέσο μετακίνησης αλλά είναι η λεγόμενη  «γκομενοπαγίδα» του. Κοινώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι εντυπωσιακό και να έχει μεγάλους εσωτερικούς χώρους ώστε να μπορεί να σε  «στριμώξει» εκεί στο τέλος της βραδιάς. Τα προφυλακτικά στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου είναι πιο must κι από την άδεια κυκλοφορίας

Απαραίτητο gadget: Ένα smart phone-για να κάνει chat στο facebook ενώ σε περιμένει στο πρώτο σας ραντεβού-κι ένα εφεδρικό κινητό για booty calls.

Πώς σε «ρίχνει»: Είναι ευγενικός, γοητευτικός, χωρίς όμως να δείχνει λιμοκοντόρος και έχει όλες τις σωστές ατάκες. Εξαιρετικά προσαρμόσιμος, τον πρώτο καιρό θα θεωρήσεις ότι έχεις γνωρίσει έναν άντρα που ενδιαφέρεται για σένα, επικοινωνείτε, είναι large και σε γουστάρει τρελά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του. Μετά; Μην τον είδατε τον Παναή…..

Ο άσσος στο μανίκι του Αυτό που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το παιχνίδι είναι οι σεξουαλικές του επιδόσεις. Ξέρει τι να κάνει για να σε στείλει στα ουράνια, η σεξουαλική επαφή μαζί του κρατάει όσο ακριβώς πρέπει και αμέσως μετά νιώθεις σαν να έχεις γυρίσει από διακοπές στα Πουκέ! Poor girl!

Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα   Το πρώτο του βήμα μετά από την πρώτη σας καυτή βραδιά μαζί, είναι ο περιορισμός των τηλεφωνημάτων. Από εκεί που 5 φορές την ημέρα το τηλέφωνο σου χτυπούσε και ήταν εκείνος τώρα σου στέλνει sms του τύπου: “Θα είμαι εκεί με τα παιδιά αν θέλεις πέρνα για λίγο». Αν εσύ προσπαθήσεις να του κάνεις σκηνή θα σε βάλει στη θέση σου λέγοντας σου ότι πιέζεται γιατί μόλις βγήκε από μια σοβαρή σχέση ή δεν μπορεί τις δεσμεύσεις.

Παίξε τον παπά Αν είσαι cool τυπάκι και δεν απογοητευτείς από την αλλαγή στη  συμπεριφορά του, είναι πιθανόν να βρεθείτε 3-4 φορές ακόμη. Μόνο που αν δεν είσαι  η μετενσάρκωση του Βούδα στο τέλος θα εξαγριωθείς με τη συμπεριφορά του κι αυτό γιατί η μια ακύρωση θα ακολουθεί την άλλη και στο τέλος θα αισθανθείς ότι είναι πιο εύκολο να συναντήσεις από κοντά την Οπρα παρά εκείνον!

Σε συνάντησα στην πλαζ  Λίγο καιρό μετά θα τον συναντήσεις αγκαζέ με μια άλλη και αν δεν του απευθύνεις το λόγο εκείνος μπορεί να κάνει ότι δεν σε ξέρει. Αν πάλι αποφασίσεις να τον χαιρετήσεις (είναι γνωστό ότι οι γυναίκες είμαστε σαν τα γραμματόσημα, όσο μας φτύνουν τόσο κολλάμε) θα είναι φιλικός μαζί σου. Μπορεί ακόμη και να σε πάρει τηλέφωνο για να ξαναβρεθείτε, όχι επειδή ενδιαφέρεται για σένα αλλά επειδή το ραντεβού του Σαββάτου του το ακύρωσε την τελευταία στιγμή!

Τραύμα είσαι ανοιχτό   Για ένα μικρό χρονικό διάστημα νόμιζες ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο και δεν μπορείς ακόμη να πιστέψεις πώς τον έχασες μέσα από τα χέρια σου. Μην αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, ούτε να τον υποτιμάς, γιατί ο τέλειος άνδρας τον οποίο νόμισες ότι γνώρισες δεν ήταν πάρα μια οφθαλμαπάτη. Την επόμενη φορά να έχεις στο μυαλό σου τη ρήση του Κοέλιο: «There is a crack in everything. That's how the light gets in» (Όλα τα πράγματα έχουν ρωγμές. Έτσι διαχέεται το φως).


Θα γυρίσει ο τροχός  Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο άλλωστε που τρώγεται κρύο. Ο συγκεκριμένος τύπος άνδρα δεν ξέρει τη χαρά του ν’ αγαπάς και να προσφέρεις συναισθηματικά στους άλλους ακόμη κι από το υστέρημα σου. Χρόνια μετά, θα είναι ένας μίζερος μεσήλικας που θα βάφει τα μαλλιά του για να φαίνεται πιο νέος, θα βιώσει κι εκείνος με τη σειρά του την εμπειρία του να τρως τις «χυλόπιτες» τη μια μετά την άλλη και η ψυχοθεραπεία του θα είναι να μουντζώνει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Όσο για εσένα; Μπορεί τώρα να αισθάνεσαι ένα ανθρώπινο κουρέλι, όμως τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και σίγουρα η ζωή θα σου χαμογελάσει διάπλατα. Άλλωστε σου αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου