tunes

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

TAMTA "Προτιμώ να ξεφεύγω από συντηρητικά καλούπια»

«Βγήκα από μια σχέση πολλών χρόνων. Ακόμη αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι μόνη μου», δήλωσε η Τάμτα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο πλευρό ενός συναδέλφου της, αλλά και με ακόμα ένα παιδί!






Μιλώντας στο ένθετο «Glam» και τη Δήμητρα Μποφυλάτου η 29χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο. Έπειτα από ένα χρόνο single, η Τάμτα δεν θέλει άμεσα να κάνει σχέση. Όσο για το αν θα προτιμούσε κάποιον από τον χώρο της; «Πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση όταν οι υποχρεώσεις είναι αντίστοιχες κι όταν και οι δυο γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργεί αυτός ο χώρος. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και πολύ λιγότερο το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται», είπε χαρακτηριστικά.


Αναφερόμενη στην κόρη της, η τραγουδίστρια επεσήμανε: «τα 15 χρόνια είναι πολύ μικρή ηλικία για κάτι τέτοιο. Και βιολογικά και συναισθηματικά. Κι αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για εκείνη την εποχή στη Γεωργία, κάτι που ως ένα βαθμό ίσχυε και στην Ελλάδα».






Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, «στο πλαίσιο βεβαίως μιας δεμένης κι αγαπημένης οικογένειας»!






Τέλος, για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της και το χαρακτηρισμό του fashion icon που της έχουν δώσει η Τάμτα δήλωσε: «φοράω ρούχα που μου αρέσουν και προτιμώ να ξεφεύγω από συντηρητικά καλούπια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου