tunes

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Καλλιτεχνικός Οργανισμός
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα




Θέατρο και Επικοινωνία
 Το Θέατρο γίνεται αφορμή για να αναπτύξουμε την αντίληψη μας για τον εαυτό μας και τον κόσμο. Η επικοινωνία και η κατανόηση βασικών αρχών της ανθρώπινης φύσης, μας οδηγούν στη θεατρική έκφραση. Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα θέσουμε σε εφαρμογή την ομαδική δράση, θα αναπτύξουμε τη δημιουργική μας φαντασία και θα συνθέσουμε τη δική μας παράσταση - αναπαράσταση της μελέτης μας σ’ ένα επιλεγμένο θέμα.
Διδασκαλία :Άννα-Σεβαστή Τζίμα
Για περισσότερες πληροφορίες για ώρα και ημέρα στα τηλέφωνα:2103464903-2103464002


Εργαστήρι Σωματικής Ευεξίας με τη μέθοδο Pilates 
Ένα πρόγραμμα με ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις για σωματική ευεξία και ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης ,ακολουθώντας τις βασικές αρχές της μεθόδου Pilates όπως τη λειτουργία της αναπνοής, το κέντρο και την ευθυγράμμιση του σώματος, τον έλεγχο, την ακρίβεια και τη ροή της κίνησης. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της σωματικής επίγνωσης και η εξάσκηση, χωρίς να επιβαρύνεται και να τραυματίζεται το σώμα.
Απευθύνεται σε όλους!

Διδασκαλία: Ευγενία Παπαδάκη
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18.30-19.30
ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ:ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μαθήματα Ινδικού Χορού BHARATA NATYAM 
Γνώρισε τις δυνατότητες τους σώματος σου, μέσα από την μαγεία του κλασικού ινδικού χορού Βharata  Natyam, χάρισε στον εαυτό σου ένα ταξίδι στην εκφραστική του σώματος και ανέπτυξε την φαντασία σου μέσα από τις αρχέτυπες κινητικές φόρμες. Εκφράσου μέσα από την ποιητική γλώσσα των χεριών (mudras) και χόρεψε χτυπώντας με γυμνά πέλματα ρυθμούς που θα σε ταξιδέψουν στην πιο όμορφη περιπέτεια του σώματος σου!!Η γνώση του Bharata Natyam  θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την φαντασία σου, να γυμνάσεις το σώμα σου δημιουργώντας όμορφα σχήματα στον χώρο, αλλά  και να αναπτύξεις τις ικανότητες σου για να επικοινωνείς μέσα απ’ την  ποιητική γλώσσα των χεριών και την εκφραστική του προσώπου!!Τα μαθήματα απευθύνονται σε ηθοποιούς, χορευτές, performers και σε όσους αγαπούν τον χορό!!
Διδασκαλία: Κλεονίκη Καραχάλιου
Κάθε Τρίτη 19.30-21.00
ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ:ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου