tunes

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Erotic Art 2014: Έρωτας χωρίς προκατάληψη



  
 «Η φτώχια θέλει καλοπέραση» λέει η παροιμία και σε λίγο καιρό η Αθήνα θα υποδεχτεί με μια…ροζ διάθεση το  «Εrotic Art 2014» που έρχεται να μαγέψει όλους εκείνους για τους οποίους η πανδαισία του έρωτα αποτελεί σκέψη, πράξη και εμπειρία, στο γήπεδο του Τae Kwon Do. Από τις 19 έως 22 Δεκεμβρίου, οι Αθηναίοι θα «αφιερωθούν» στον έρωτα,  μαθαίνοντας μυστικά της κρεβατοκάμαρας, μέσα από σεμινάρια και τολμηρά δρώμενα όπως Sex Art, «Απαγορευμένες ζώνες»  και τους πιο διάσημους επαγγελματίες Sex Performers του πλανήτη.

 Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη Win Win Value Based Marketing και σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα αποτελέσει μια πολυεπίδεδη ωδή στον έρωτα και τη σαρκική απόλαυση, μια ειρηνική «επίθεση» στις αισθήσεις των επισκεπτών, που θα συζητηθεί πολύ.
  
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Εύη Αδάμ και η Τζέιν Σαμπανίκου, που μας μίλησαν για το πώς αποφάσισαν να παρουσιάσουν το event και τι ξεχωριστό θα αποκομίσουν οι επισκέπτες. «Οι παρουσιάσεις εκδηλώσεων, διοργανώσεων, συνεδρίων συγκαταλέγονται στις βασικές επαγγελματικές μας ιδιότητες, είτε έχουν να κάνουν με μόδα, μηχανοκίνητα, τέχνη, είτε με την προστασία της καφέ αρκούδας. Αν και εφόσον το αντικείμενο του event που καλούμαστε να παρουσιάσουμε δεν προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη και αξιοπρέπεια είμαστε πρόθυμες ως επαγγελματίες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στο Erotic Art 2014!» διευκρίνισαν χαριτολογώντας. 



 Μάλιστα γνωρίζουν ότι θ’ ακούσουν πολλά για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα, όμως τα σχόλια δεν τις απασχολούν ιδιαίτερα: “Η μακρόχρονη φιλία μας θα αποτελέσει ένα ακόμη... βοήθημα στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα. Ξέρουμε ότι θα ακούσουμε διάφορα για την επιλογή μας, αλλά οι πάσης φύσεως ψευδοπουριτανισμοί μας αφήνουν παγερά αδιάφορες”. Το Erotic Art 2014 είναι κάτι ξεχωριστό και αυτό είναι που τους κέντρισε το ενδιαφέρον: «Θα είναι μια ειρηνική «επίθεση» στις αισθήσεις των επισκεπτών, μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία. Η δαιμονοποιημένη από την εκκλησία και τις κοινωνικές συμβάσεις ανθρώπινη σεξουαλική υπόσταση βρίσκει χώρο να αναπνεύσει.»Ο Νίκος Μαραγκόπουλος,  CEO της Win Win marketing, μίλησε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για το συγκεκριμένο εγχείρημα: “ H Αθήνα γίνεται το κέντρο του κόσμου, προσφέροντας την εμπειρία της πολυπολιτισμικότητας σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν το κάτι διαφορετικό, να εκμυστηρευτούν τις πιο σέξι φαντασιώσεις και να γνωρίσουν από κοντά, για πρώτη φορά, διεθνείς Guest Stars από τον χώρο του Striptease Dance και των Porn Movies. Στόχος του Εrotic Art είναι η απελευθέρωση της σκέψης μέσα από τη τέχνη.

40% αύξηση σε ερωτικά βοηθήματα

25% αύξηση του τζίρου των sex shop


Παρά τα μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων, ο τζίρος του σεξ στην Ελλάδα τα πάει μια χαρά και το …ανήθικον είναι ακμαιότατον. Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με τον Kώστα Τσουρούλα, CEO του Ofelias dream και εκθεσιακό αντιπρόσωπο της Penthouse στην Ελλάδα, έχει παρατηρηθεί αύξηση στην αγορά σεξουαλικών βοηθημάτων, έως και 40%: “Σε μια δύσκολη κοινωνικοπολιτική περίοδο για τη χώρα μας και παρ’ όλο που η διάθεση για τη σεξουαλική πράξη είναι αισθητά μειωμένη το αγοραστικό κοινό στρέφεται σε αγορές σεξουαλικών βοηθημάτων, προκειμένου να αυξήσει τις επιδόσεις του. Έχουμε παρατηρήσει ότι η ζήτηση στα ερωτικά βοηθήματα έχει αυξηθεί έως και 40%. Συνολικά η αγορά παρουσιάζει αύξηση της τάξεως του 25%» δηλώνει.

  Ειρήνη Χειρδάρη: «Θα σας μάθω το παιχνίδι της αποπλάνησης»

Η καταξιωμένη Sex Editor Ειρήνη Χειρδάρη θα πραγματοποιήσει σειρά σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης πάνω στις ερωτικές σχέσεις στο Erotic Art και δηλώνει : “Καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationship coaches, σύμβουλοι σχέσεων, dating coaches, επί 4 μέρες θα δίνουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που θα αναλύουν. Η θεματολογία είναι τεράστια, για παράδειγμα στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε πολύ σημαντικά πράγματα από την Ιστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς γεννιούνται οι διαστροφές, τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, αλλά και πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή». 

Ακόμη, οι επισκέπτες θα μάθουν τα πάντα για την τέχνη της αποπλάνησης: “Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω στις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από την κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι η ερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.Eίμαστε σε μια χώρα χωρίς καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. To Erotic Festival είναι μια καλή ευκαιρία οι Έλληνες να πάρουν επιτέλους την βασική εκπαίδευση πάνω στο σεξ και τις σχέσεις. Όλοι εμείς που το επάγγελμά μας είναι οι ερωτικές σχέσεις, έχουμε πάρα πολλές γνώσεις, ο καθένας στον τομέα του. Είναι λοιπόν ώρα να τις δώσουμε στους Έλληνες. Εφόσον δε μπορεί να υπάρξει ευτυχισμένος άνθρωπος χωρίς ευτυχισμένη προσωπική ζωή, ας ξεκινήσουμε από αυτό το Erotic Festival να δίνουμε στον κόσμο τις γνώσεις μας και τον τρόπο να τις εφαρμόζουν, και ποιος ξέρει, στο μέλλον, ίσως το TED-SEX να μπει και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.» 

Πάνω από 150 εκθέτες θα συμμετάσχουν στην Erotic Art 2014, ενώ είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι προσιτή για το Αθηναϊκό κοινό. «Υπάρχουν διαφορετικές ζώνες με διαφορετικές τιμές εισιτηρίων, ενώ θα υπάρξουν και πολλές προσφορές. Ενδεικτικά ν’ αναφέρουμε ότι η τιμή εισιτηρίου ξεκινά από 10€.» δηλώνει ο κ. Μαραγκόπουλος. Άλλωστε το παρών θα δώσουν  διεθνείς αστέρες του σεξ, όπως oι: Mya Diamond, Pussy Cat, Carla Cox, Naomi, Simba και Jenna Jena όσο και ανδρών όπως Patrick, Kenzo Superstar και Diego 001.


Τα…περίεργα του ΕROTIC FESTIVAL

Στο πλαίσιο του sexy bazaar θα πραγματοποιηθούν παράλληλα δρώμενα και events, πρωτοποριακά και…περίεργα για τα ελληνικά δεδομένα.  Στη Sex Gastronomy θα γίνεται παρουσίαση συνταγών, φαγητών και υλικών διατροφής που αφορούν στη σεξουαλική υγεία, την αύξηση της libido, την καλύτερη απόλαυση του έρωτα. Γνωστοί chef θα βρεθούν επι τω έργω, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Η Ladies Area, ένας χώρος διαμορφωμένος από και μόνο για γυναίκες γεμάτος από προκλητικούς και πανέμορφους άνδρες stripper έτοιμους να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης γεμάτες πάθος. Η Bdsm Area, μια από τις πιο ιδιαίτερες εκφράσεις του εναλλακτικού ερωτισμού, θα προσφέρει παιχνίδια αγάπης μέσα από τις σωστές δόσεις πόνου από «αφέντες» και «σκλάβους» που το απολαμβάνουν. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ενημέρωση και θα δίνονται συμβουλές προς  ενδιαφερόμενους προκειμένου να υπάρχει απόλαυση πέρα από τα όρια, χωρίς όμως να περιλαμβάνει κίνδυνο της σωματικής υγείας.
Στο Swinger Club που θα στηθεί, σε συνεργασία με γνωστό swinger club της Αθήνας, ζευγάρια με διευρυμένους ορίζοντες για της διαπροσωπικές σχέσεις τολμούν και δοκιμάζουν την ανταλλαγή και το μυστήριο που αυτή κρύβει. Αλλά κι όσοι το σκέφτονται αλλά δεν τολμούσαν μέχρι τώρα αποτελεί την ευκαιρία για πειραματισμό μαζί αλλά και ταυτόχρονα χωρίς το σύντροφο τους. Η πιο μυστηριώδης περιοχή του φεστιβάλ ονομάζεται The Forbidden Areas. Ό,τι δε μπορεί να παρουσιαστεί στην κεντρική σκηνή θα το βρείτε εκεί. Μακριά από βλέμματα θα πραγματοποιούνται οι πιο hardcore performances της έκθεσης που θα εντυπωσιάσουν τους τολμηρούς και λάτρεις του ερωτισμού. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθούν εικαστικές εκθέσεις με θέμα το γυμνό σώμα και το σεξ. Καλλιτέχνες θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους για τον ερωτισμό, δημιουργώντας εκρηκτικά έργα για τους λάτρεις της απελευθερωμένης σκέψης. Τα εκθέματα, άκρως καλλιτεχνικά, θα δίνουν την ευκαιρία, σε όσους παραβρεθούν, ν’ απολαύσουν τη μαγεία της τέχνης, με βασικό άξονα τον έρωτα, τις αισθήσεις αλλά και την ομορφιά του γυμνού.


Event ID

The Sex World convention Tour

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΑΕ ΚWON DO
19 έως 22 Δεκεμβρίου 2014
Οpening: 19/12/14 – 17.00

EROTIC - ART 2014
Τhe Art of Erotic Entertainment & lifestyle Expo

Δήμητρα Μποφυλάτου
Δημοσιεύτηκε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου