tunes

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

«Το Τρένο στο Ρουφ» γεμάτο βιβλία



«Το Τρένο στο Ρουφ» συνεχίζει το καλλιτεχνικό του ταξίδι με πολύχρωμες εικόνες, όμορφες στιγμές και συνεισφορά στην παιδεία και τον πολιτισμό. Τις γιορτινές μέρες συγκεντρώνει βιβλία, σαν μια ελάχιστη κίνηση κοινωνικής προσφοράς και συμμετοχικής διαδικασίας, για να τα παραδώσει στον τελευταίο σταθμό του Ο.Σ.Ε. στον ακριτικό Έβρο.

Προσκαλεί, λοιπόν, όλους τους θεατές να διαλέξουν από τη βιβλιοθήκη τους βιβλία, που κάποιες στιγμές τους είχαν συντροφεύσει στο ταξίδι της ζωής τους και να τα φέρουν μαζί τους όταν επισκεφθούν «το Τρένο στο Ρουφ» για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του κατά τη διάρκεια των εορτών.

Αυτό με τη σειρά του, με ένα ειδικό δρομολόγιο, θα τα στείλει στον τελευταίο προορισμό του τρένου στα σύνορα του Έβρου και θα τα παραδώσει στη βιβλιοθήκη της ακριτικής κοινότητας Ορμένιου.

«Το Τρένο στο Ρουφ», το μοναδικό Τρένο - Θέατρο στον κόσμο, συνεχίζει να είναι υπ’ ατμόν με τη βοήθεια όμως πάντα των πιστών επιβατών του που όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύουν με τα βαγόνια του στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Πληροφορίες για τη συγκέντρωση βιβλίων στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ» έως τις 10 Ιανουαρίου 2011 στα τηλέφωνα : 210 92.37.076,  210 52.98.922 και στην ιστοσελίδα www.totrenostorouf.gr



ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΑΝΑ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, επί οδού Κωνσταντινουπόλεως,
Προαστιακός Ρουφ, τηλ: 210 52.98.922



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου