tunes

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Για τα μπάζα ο πολιτικός σχεδιασμός της ΝΔ!




URL: http://www.antinews.gr/?p=77748#more-77748


Διαβάζουμε  στο συνοδευτικό σημείωμα του τεύχους Δεκεμβρίου του ενημερωτικού δελτίου ΑΠΟΨΕΙΣ που εκδίδει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ:
  Ο ιδεολογικός εξοπλισμός και η σωστή πληροφόρηση όλων μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την διεξαγωγή του πολιτικού αγώνα. Για το σκοπό αυτό η Γραμματεία Πο- λιτικού Σχεδιασμού επιλέγει άρθρα από τον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία δημοσιεύονται στη παρούσα μηνιαία έκδοση. 
 Κριτήριο της επιλογής των άρθρων συνιστά το υψηλό επίπεδο της ανάλυσης και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμεριζόμαστε όλες τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτά.


  Ως Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού πιστεύουμε, όμως, ότι η μελέτη τους θα είναι χρήσιμη για ενημέρωση, προβληματισμό και εμπλουτισμό του πολιτικού λόγου μας. Τα άρθρα και σχόλια  που προτείνει λοιπόν στα μέλη και στελέχη της ΝΔ η αρμόδια γραμματεία για να εξοπλιστούν ιδεολογικά και πολιτικά στον αγώνα που δίνουν καθημερινά είναι, μεταξύ άλλων, των εξής αθρογράφων, ή εντύπων:

Νίκος Χατζηνικολάου – Realnews 


Μανόλης Γ. Δρεττάκης – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Ι. Κ. 


Πρετεντέρης – ΤΟ ΒΗΜΑ 


Μαριάνα Πυργιώτη – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Βασίλειος Μαρκεζίνης 


Zbigniew Brzezinski – Der Spiegel 


Οδυσσέας Ανδρούτσος (ναι μα το Θεό!) 


Νίκος Παπανδρέου (!!!) 


www.dimitris-stergiou.gr 


ΗΜΕΡΗΣΙΑ 


Η ΑΞΙΑ


 ΕΣΤΙΑ


 Le Monde


ΤΑ ΝΕΑ


 La Croix 


www.ppol.gr


 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
   
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΣΤΩ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ Πως να χαρακτηρίσουμε άραγε τέτοια προκλητική περιφρόνηση των μπλογκς; 
 Ως ασχετοσύνη; Άγνοια της πραγματικότητας στην ενημέρωση; 
 Δημόσιες σχέσεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου