tunes

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Παραμονή Χριστουγέννων με Phyrosun!!


Μπορεί να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα αλλά ο Phyrosun …δεν είναι καλά. Και σίγουρα δεν φταίνε τα 32.500 «χτυπήματα» στο Youtube της πρώτης βδομάδας του νέου του video clip «Δεν είμαι καλά», του ολοκαινούργιου του single που μόλις κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Lyra. Είναι που έχει καιρό να βρεθεί, λόγω γυρισμάτων και ηχογραφήσεων, με το κοινό του. Γι’ αυτό και μας καλεί σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στο Roxys Club στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους.
Ήδη έχει κλείσει 13 χρόνια ο Phyrosun από τότε που άρχισε για πρώτη φορά να ραπάρει. Με τους «Tang Ram» συστήθηκε στο κοινό του, αλλά γρήγορα αυτονομήθηκε και ακολούθησε το δικό του δρόμο. Έτσι λοιπόν μετά τις «Νέες τεχνικές», τη «Ρίμα Τάι» και το «Εκτός Ελέγχου», ο Phyrosun κυκλοφόρησε το Mixtape με τίτλο "Σίγμα Κατατεθέν", ενώ την ίδια χρονιά μαζί με τον Dj Q.B.Mix σχημάτισαν την ομάδα "Show Fly" που διοργάνωνε πάρτι και αναστάτωνε το club της Αθήνας.
Πέρσι ίδρυσε το Label "InFLOWence MUZIK" το οποίο "καλύπτει" το οπτικοακουστικό μέρος των εμφανίσεων του, αλλά και προωθεί την γραμμή ρούχων του. Αυτήν την περίοδο μην τον ψάχνετε. Άδικος κόπος!! Ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του cd album «Πυρ και Μανία»!
Σε 13 χρόνια ο Phyrosun έχει συνεργαστεί με γνωστούς Καλλιτέχνες-Μουσικούς παραγωγούς-Dj's όπως: Ευθύμης ( A/E ), Dj Q.B.Mix, Dj Rico (Family The Label),Dj The Boy,Υποχθόνιος,T.N.S ,Rg ,Σκιές ,Ταραξίας,Master Tempo,Bo,Σοφία Στρατή,,Ominus,Eισβολέας, Mc Yinka ,Tus,Worms,Jerome a.k.a The Source,JuJu ,Maradinn ,Sifu Versus,Άσαρκος (Βήτα Πεις),Dask (GIANTS),Xplicit (Στοιχιμα), Hatemost (Βήτα Πεις) ,Ταφ. Λάθος (Ψυχόδραμα) ,Neon ,Θύτης ,Δώρο Θεού ,G Bani,Λεκτικός Επεξεργαστής,  Ημισκούμπρια , Dj S, Zetel,Don G,D Minds, Cenobite, Sinis(Styles Unlimited) ,Sixteen Pads(Styles Unlimited),Cisco Kid ,Goat ,Oxcide Neutrino ,Addict ,Snap Your Fingaz,El Greco, Neso, Ion, Kaz. Πολλές είναι και οι συνεργασίες του με καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως ο Memphis Bleek (Rocafella), ο Dj Green Lantern & ο Κύπριος παραγωγός και Ράππερ Sniper,
(πρώην μέλος της γνωστής Αγγλικής κολλεκτίβας των επιτυχιών So Solid Crew), που έκαναν το καλοκαιρινό hit "Αround Τhe world" το 2007.
Με τον βετεράνο Ράππερ Main Flow έκανε το "Never Give Up" το 2008, αλλά συνεργάστηκε & με νέους ανερχόμενους ράππερς όπως Αriez Onasis & Αce Kali.

Ο Phyrosun σε ένα super γιορτινό πάρτι στο Roxys Club,
Άγγελου Πυρρή 5, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι.
Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 00:00.
Τηλέφωνο κρατήσεων : 2107793711, 6986148009
Must της βραδιάς: Η καλύτερη μας διάθεση!
Σλόγκαν της βραδιάς : Ααααααααααα δεν είμαι καλά!!!!




Roxys Club,
Άγγελου Πυρρή 5, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι.
Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 00:00.
Τηλέφωνο κρατήσεων : 2107793711, 6986148009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου