tunes

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΠΛΕ ΜΠΑΝΑΝΑ





Μπορεί η κρίση να κλονίζει την Ελλάδα, την αγορά και τα νεύρα μας αλλά στο VOID Art Bar στο Γκαζι,  ο χορός της δημιουργίας καλά κρατεί !!! 
Μετά από σειρά επιτυχημένων παραστάσεων και live εμφανίσεων γνωστών καλλιτεχνών, ο πολυχώρος ''ανοίγει αυλαία'' με μία θεατρική παράσταση που θα συναρπάσσει.
Πέντε ταλαντούχοι ηθοποιοί μας υποδέχονται με φιλική διάθεση και φιλικότερες τιμές και μας προσφέρουν μία ΜΠΛΕ ΜΠΑΝΑΝΑ !!!
Η ''Μπλέ Μπανάνα'' είναι το πιό hot strip-club της πόλης (ποιάς πόλης?).
Πώς συνυπάρχουν εκεί μέσα μία ανερχόμενη στάρ της βιομηχανίας του πορνό, μία δημόσια υπάλληλος που της κόψαν τα επιδόματα, μία ρωσίδα που δεν είναι ρωσίδα αλλά ελληνίδα αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και τόσοι άλλοι ετερόκλητοι χαρακτήρες ?  Ποιά είναι η αληθινή τους σχέση με το Aφεντικό και ιδιοκτήτη  της Μπλέ Μπανάνας?  Ποιός κάνει κουμάντο σ' αυτό το μαγαζί? Και ποιός είναι , τελικά, ο δολοφόνος ? ( Έγινε φόνος?)
Όλα αυτά και άλλα πολλά με πολύ γέλιο, καταιγιστικούς ρυθμούς και τρελές ''αποκαλύψεις'' (τί στριπτιζάδικο θα ήταν άλλωστε...) , κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ στις 21.30, στο Void Art Bar , Ευμολπιδών 26, στο Γκάζι (στάση μετρό Κεραμεικός) σε μία παράσταση που θα γίνει Talk Of The Town !

Κείμενο : Δημήτρης Ευλαμπίδης , Απολλωνία Τσαντά
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Δανίκας 
Χορογραφίες: Μαριάννα Λουκάκη
Μουσική επιμέλεια : Μαριάνθη Μπάλλια
Κοστούμια-styling : Σοφία Κατσούρα 
Φωτογραφίες : Δημήτρης Ευλαμπίδης 
Οργάνωση παραγωγής : Πετρούλα Χρήστου, Μαριάνθη Μπάλλια

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):       
Πέτρος Γιασεμής
Κωνσταντίνος Δανίκας 
Μαριάννα Λουκάκη 
Μαριάνθη Μπάλλια 
Πετρούλα Χρήστου

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 21.30
Τιμή εισητηρίου : 15  ευρώ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου