tunes

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τί παίζει στο ΔΟΛ;



Ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία έκδοσης του κυριακάτικου ΒΗΜΑτος από την Πέμπτη. Κάποιοι φοβούνται ότι δεδομένης και της απεργιακής κινητοποίησης της επόμενης εβδομάδας, όπου όλα δείχνουν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν Κυριακάτικα φύλλα, η διοίκηση του ΔΟΛ έχει την ευκαιρία να επανέλθει τα επόμενα 24ωρα στην υλοποίηση απολύσεων.

Ακούγεται μάλιστα ότι τις μέρες που πέρασαν έγιναν προσθαφαιρέσεις ονομάτων στη λίστα των 30 περίπου ατόμων που είχε αποφασισθεί να απολυθούν την περασμένη εβδομάδα. Περίεργη μέρα αναμένεται να είναι σημερα στη Μιχαλακοπούλου.


Να σημειωθεί ότι έχει περάσει μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των απολύσεων και τις κινητοποιήσεις που ακολούθησαν στο ΒΗΜΑ και δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. Υποτίθεται ότι θα γίνονταν κάποιες συζητήσεις με την ΕΣΗΕΑ τόσο για αυτές τις απολύσεις όσο και γενικότερα για την κατάσταση στον Οργανισμό, αλλά οι εργαζόμενοι δεν έχουν μάθει κάτι σχετικά με αυτές τις συζητήσεις. Οι μέρες περνούν, οι εκκρεμότητες με τις απολύσεις παραμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου