tunes

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

TA.... ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ Οι πολυτάλαντοι της showbiz που τα κάνουν όλα και συμφέρουν



  Ποιος είπε ότι δύο καρπούζια δεν χωρούν κάτω από μια μασχάλη; Μπορεί εσύ να μην μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο και παράλληλα να λιμάρεις τα νύχια σου, όμως υπάρχουν και οι τυχεροί που η φύση τούς προίκισε με πολλά ταλέντα. Χορεύουν, τραγουδάνε, ερμηνεύουν, αρθρογραφούν, την ώρα που εσύ πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Από τη Δήμητρα Μποφυλάτου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ηθοποιός, τραγουδίστρια/πάνελ στην εκπομπή «Λες και το 'ξερες»

Εγινε γνωστή: Εκανε το «μπαμ» από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Big bang», όπου ενσάρκωσε την «ασταμάτητη μηχανή του σεξ», ενώ, μεταξύ άλλων, την απολαύσαμε και στον «Αστυνόμο Μπέκα». Προσφάτως εκλήθη να ερμηνεύσει το Happy birthday στα γενέθλια γνωστού περιοδικού.

Συνδυάζει: Μεσογειακές καμπύλες, με μαγκιόρικο χιούμορ. Είναι του σαλονιού αλλά και του αλωνιού και έχει πέραση και στους underground τύπους αλλά και στους πιοmainsteam.

Αξέχαστη ατάκα: Στις συνεντεύξεις της προσέχει τα λόγια της, με αποτέλεσμα τα όσα λέει να μας προκαλούν ατελείωτα χασμουρητά. Eξαίρεση η απάντησή της στο «Glam» στην ερώτηση αν οι σέξι φωτογραφήσεις βοηθούν στην καριέρα μίας ηθοποιού: «Ναι, μέσα στα πλαίσια της προβολής φυσικά και βοηθάει. Οταν εκτίθεσαι σε περιοδικά ο κόσμος σε γνωρίζει».

Κερδίζει στα σημεία: Ως τραγουδίστρια με το συγκρότημα Mamacita on Fire.

Ευγενία Μανωλίδου

Μαέστρος, συμμετέχουσα σε ριάλιτι χορού, fashion model, ΤV παρουσιάστρια

Εγινε γνωστή: Παρουσιάζοντας τη «Στιγμή της Αλήθειας» και κέρδισε τις εντυπώσεις στο «Dancing with the stars», αποδεικνύοντας ότι και μια μάνα (κουράγιο) με τρία παιδιά μπορεί να γίνει γυναίκα-λάστιχο και να κάνει ρόδα, σπαγγάτο κι ό,τι ήθελε προκύψει!

Συνδυάζει: Χορευτικές ικανότητες με άρτια τεχνική κατάρτιση, μουσική παιδεία, ευφράδεια λόγου, εκρηκτική εμφάνιση και το απαραίτητο θράσος που χρειάζεται για να παρουσιάσεις μια εκπομπή όπως «Η στιγμή της Αλήθειας». Είχε το θάρρος να κάνει κι ένα πέρασμα ως guest σταρ στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Miltos.

Αξέχαστή ατάκα: H στιγμή που ως καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη και του Νίκου Μουτσινά στον «Πρωινό Καφέ» αποκάλεσε τον Αδωνι Γεωργιάδη «ο μπουμπούκος μου».

Χάνει στα σημεία: Γιατί ενώ μας το παίζει νοικοκυρά, κάνει να καθαρίσει δύο πατάτες όση ώρα κάνει η μέση νοικοκυρά για να φτιάξει ένα ταψί παστίτσιο, μια μηλόπιτα και να μιλήσει με την κολλητή της στο τηλέφωνο.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ηθοποιός, σεναριογράφος, παρουσιαστής

Εγινε γνωστός: Με τις αξέχαστες «Σαββατογεννημένες» στο Mega.

Συνδυάζει: Είναι επικοινωνιακός, δεν έχει ψωνιστεί με τα φώτα της δημοσιότητας, έχει φοβερό μπρίο και ενέργεια αστέρα του Χόλιγουντ, τύπoυ «Jim Carrey». Ακόμη γελάμε με τον εξαιρετικά πρωτότυπό τρόπο με τον οποίο παρουσίασε μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια την Eurovision το 2006. Ακόμη, διασκεύασε με επιτυχία τη μουσικοχορευτική παράσταση «Rent».

Αξέχαστή ατάκα: «Το παρελθόν μου το έχω κλειδώσει σε ένα συρτάρι και δεν το ανοίγω κάθε τρεις και λίγο».

Χάνει στα σημεία: Οταν τραγουδάει play back στο «Just the two of us» μπαλάντες τύπου «Summer Wine».

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ηθοποιός, τραγουδίστρια

Εγινε γνωστή: Στο σίριαλ «Η απλή μέθοδός των τριών» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δυνατό της χαρτί: Η ακαταμάχητη γοητεία της και η ανεπιτήδευτη σεξουαλικότητα που βγάζει προς τα έξω όταν ερμηνεύει το τραγούδι «Το άλλο μου μισό» που έγραψαν οιC:Real για την ταινία «Το Ετερον Ημισυ», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κρατερό Κατσούλη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Τσακίρη.

Κερδίζει στα σημεία: Γιατί έχει πηγαίο ταλέντο και όταν τραγουδάει αλλά και ως ηθοποιός στην παράσταση «Κεκλεισμένων των Θυρών». Απ' ό,τι μαθαίνουμε, θα κλέψει την παράσταση στην καινούργια μουσική κωμωδία της Μπέσυ Μάλφα «Πειρατές» στο «Lido Music Theatre», που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου.

Χάνει στα σημεία: Ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και γενικότερα ως ξανθιά. Είναι πολύ ροκ για να το παίζει χαζή και τον τελευταίο καιρό ευτυχώς φαίνεται να το έχει καταλάβει.


Αξέχαστη ατάκα: «Αργησα πολύ να "λολιτέψω"».

Νάντια Μπουλέ

Ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια
φωτογραφία:Μιχάλης Κωνσταντινίδης


Συνδυάζει: Ενδιαφέρουσα χροιά στη φωνή της, είναι αριστοκρατική και μας καθήλωσε με την ερμηνεία της δίπλα στον Μανώλη Λιδάκη.

Κερδίζει στα σημεία: Ως ραδιοφωνική παραγωγός. Με τη Μαρία Κωνσταντάκη κατάφεραν να αποδείξουν ότι και οι γυναίκες έχουν χιούμορ!

Δυνατό της χαρτί: Μπορεί το «Top chef» να μη σκίζει στα νούμερα της AGB, όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Νάντια είναι μια άρια παρουσιάστρια που ξέρει επικοινωνιακά να τηρεί τις ισορροπίες.

Αξέχαστή ατάκα: «Μου έχει τύχει να με πάρει δημοσιογράφος, να με ρωτήσει αν παντρεύομαι, και επειδή δεν θέλησα να το σχολιάσω, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή».

Εγινε γνωστή: Ως παρουσιάστρια του Mad.

Χάνει στα σημεία: Οταν δίνει συνεντεύξεις και προσπαθώντας να μη μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ την έχει εκθέσει η ίδια στα media, λέει άλλα αντί άλλων.

Κατερίνα Στικούδη
φωτογραφία:Μιχάλης Κωνσταντινίδης

Παρουσιάστρια, μοντέλο

Συνδυάζει: Αυτό που λέμε «Κι από φωνή κορμάρα». Πέρα από την πλάκα, στο «Just thetwo of us» απέδειξε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο τραγούδι.


Δυνατό της χαρτί: Τι άλλο; Το κορμί της και τα δίμετρα πόδια της.

Χάνει στα σημεία: Οταν το παίζει μυξοπαρθένα και συντηρητική στις συνεντεύξεις της.

Εγινε γνωστή: Από τις αισθησιακές της φωτογραφήσεις και την παρουσίαση του «Μegastar».

Αξέχαστή ατάκα: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να έχω κάποιον χορηγό».

Νίκος Μουρατίδης

Ραδιοφωνικός παραγωγός, μέλος κριτικής επιτροπής, εκδότης

Δυνατό του χαρτί: Oι φαρμακερές του ατάκες τον έχουν κάνει γνωστό στο πανελλήνιο. Μας αρέσει γιατί «όταν είναι κακός είναι ακόμη καλύτερος».

Χάνει στα σημεία: Η ατάκα «ταλιροφονιάς» που είπε για τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.

Συνδυάζει: Φοβερή χροιά στη φωνή του, μουσικές γνώσεις, ευφράδεια λόγου, καλό γούστο και δημιουργικότητα, που τον οδήγησαν να δημιουργήσει το δικό του εκδοτικό οίκο: «Τετράγωνο».


Εγινε γνωστός: Ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΚΛΙΚ FM, πριν από πολλά, πολλά χρόνια.

Ατάκα: «Aν σας πως πόσα λεφτά βγάζω, θα πέσετε κάτω με αφρούς!».

Σάββας Πούμπουρας

Παρουσιαστής, Ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος

Συνδυάζει: Απίστευτη γοητεία, με χιούμορ και ευγένεια, αλλά και κοφτερό μυαλό, που δεν μας έχουν συνηθίσει οι ωραίοι άντρες σε τέτοια χαρακτηριστικά. Είχε τη «μαγκιά» να φωτογραφηθεί για editorial περιοδικού, φορώντας γυναικεία ρούχα και γόβες και, μετά τον «πανικό» που προκάλεσε η εμφάνισή του, είπε: «Η φωτογράφηση αυτή δεν έγινε με θέμα εμένα αλλά για το editorial μόδας του περιοδικού. Ουσιαστικά παρουσίαζε τα ρούχα που φορά μια γυναίκα κι εγώ ήμουν συμπληρωματικός στη φωτογράφηση».

Τον γνωρίσαμε: Από την τηλεοπτική διαφήμιση «Σάββας καφέ» για λογαριασμό τηςNova.

Δυνατό του χαρτί: Το χαμόγελό του αλλά και η διάθεσή του να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Επίσης ξέρει να κάνει ωραία cocktails, αφού έχει εργαστεί ως μπάρμαν.

Aτάκα: «Moυ αρέσει το σεξ σε δημόσιους χώρους».

Χάνει στα σημεία: Δεν μας τρελαίνει ως αρθρογράφος στο site ellispoint.gr, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αφού τα κείμενά του κάνουν τρελά χτυπήματα.

Ερρικα Πρεζεράκου

Αθλήτρια, τραγουδίστρια, δημιουργός του «Replayce»

Συνδυάζει: Σέξι φωνή, μεσογειακές καμπύλες, φοβερή ενέργεια με χιούμορ που σπάει κόκαλα.

Εγινε γνωστή: Ως αθλήτρια του επί κοντώ μάς έκανε περήφανους, αλλά στο ευρύ κοινό έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της από το «Dancing with the stars».

Δυνατό της χαρτί: Το γεγονός ότι είναι όμορφη και εντυπωσιακή, αλλά φέρεται σαν να μην το ξέρει.

Χάνει στα σημεία: Επειδή ακόμη δεν έχει «λυθεί» στις συνεντεύξεις της, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνεται και να έχουμε μάθει απ' έξω τι δουλειά έκανε πριν γίνει γνωστή και πώς ήταν σαν παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου