tunes

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αντίο Αθήνα!



Αφού πάλεψαν χρόνια για να γίνουν γνωστοί στο χώρο της σόουμπιζ πήραν τη μεγάλη απόφαση! Eίπαν αντίο στο νέφος, το καυσαέριο, τη κίνηση της Αθήνας επιλέγοντας ένα πιο λιτό τρόπο ζωής στην ελληνική επαρχία μακριά από τους παραράτσι, το άγχος και τα τηλεοπτικά πλατώ!


της Δήμητρας  Μποφυλάτου


Πηγή:  glam “Ελεύθερος τύπος της Κυριακής”



Γιώργος Αλκαίος
Από την Eurovision ξενοδόχος στη Μήλο






Έγινε το «πρόσωπο» της ημέρας συμμετέχοντας στη Eurovision με το τραγούδι Opa, μας εκπροσώπησε επάξια κι ενώ οι πόρτες άνοιξαν για το Γιώργο Αλκαίο, o γνωστός τραγουδιστής είπε: «Oπα φτάνει ως εδώ». Έκλεισε τη δισκογραφική εταιρεία που είχε στήσει πριν από δύο χρόνια με τον καλό του φίλο Διονύση Σχοινά και έφυγε με εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Μήλο. «'Έλεγα στην αρχή τι να κάνω; Δεν μπορείς να δουλεύεις σε ένα μαγαζί και να έχεις προβλήματα. Πώς θα βγεις στη σκηνή; Δεν είναι όπως πριν από δέκα χρόνια. Σήμερα μιλάω με συναδέλφους μου που εμφανίζονται σε νυχτερινά μαγαζιά και μου λένε ότι λίγες μέρες αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα αρχίζει και η γκρίνια για τα λεφτά και τη μικρή προσέλευση του κόσμου. Είδα τη ζωή διαφορετικά, πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου κι αφού μπορώ να αλλάξω την κατάσταση γιατί να μην το κάνω; Το έβαλα στόχο και σιγά σιγά το έκανα» δηλώνει σε συνέντευξη του ο τραγουδιστής. Έτσι τέσσερις μήνες μετά τη Eurovision, ο Γιώργος εγκατέλειψε την Αθήνα και ζει μόνιμα στο σπίτι που έχτισε στη Μήλο, στο οικόπεδο που του κληροδότησε η αγαπημένη του γιαγιά. Μάλιστα επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» έφτιαξε δύο σουίτες τις οποίες και θα ενοικιάζει, ενώ στο στούντιο που έφτιαξε μέσα στο σπίτι του θα κάνει τις δικές του μουσικές παραγωγές αλλά και αυτές των νέων καλλιτεχνών. «Οpa»!




Aπόστολος Γκλέτσος
Πολιτεύεται στη Στυλίδα






Ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε sex symbol κουράστηκε να παίζει τον όμορφο και να παριστάνει το γόη στα σαράντα τέσσερα του χρόνια. Ζει μόνιμα στη Στυλίδα, ξυπνάει κάθε μέρα στις 8.00, βλέπει σχεδόν καθημερινά την 8χρονη κόρη του και δεν θέλει να δουλέψει ποτέ ξανά στην τηλεόραση. Ασχολείται πλέον με τα κοινά και επισκέπτεται κάποια από τα 17 χωριά της Στυλίδας, στην οποία είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος. Όπως δηλώνει και σε συνέντευξη του: « Όλα γί¬νονται, αρκεί να το θέλει κάποιος. «Η αποκέντρωση μου αρέσει, γιατί μόνο αυτή μπορεί να μας σώσει». «O τολμων νικά» κι απ’ ότι φαίνεται η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, όπως ο Απόστολος. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μοιράσει το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα σε Στυλίδα και Αθήνα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και των προσωπικών, αφού η κόρη του μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα.
Ο ίδιος έχει βρει την προσωπική του ηρεμία μακριά από τα κορναρίσματα και τους έντονους ρυθμούς ζωής και όπως λέει είναι αποφασισμένος να μείνει για πάντα στη Στυλίδα εγκαταλείποντας την Αθήνα: «Αυτό ακριβώς. Θα ζήσω εδώ ακόμη και αν χάσω τις εκλογές και ίσως ελάχιστες μέρες βρίσκομαι στην Αθήνα. Αν πάρω τις εκλογές θα είμαι μόνο εδώ. Θα ζήσω εδώ, τελείωσε»




Γιώργος Σεϊταρίδης-Αποστολία Ζώη
Στα τσιπουράδικα του Βόλου




Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι μαζί από τις αρχές του 2009 και πήραν τη μεγάλη απόφαση να μείνουν μόνιμα πλέον μένουν μόνιμα στο Βόλο, απ’ όπου κατάγεται η Αποστολία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Singles»: Εκείνη συμμετείχε στην τρίτη σεζόν του σίριαλ όπου -σύμφωνα με το σενάριο ήταν ερωτευμένη με τον Περιστερόπουλο (το χαρακτήρα που υποδυόταν ο Γιώργος Σεϊταρίδης). Στην περίπτωση τους η ζωή μιμείται την τέχνη κι έτσι μένει να τους ευχηθούμε να κάνουν σύντομα τρία παιδιά βολιώτικα…




Κατερίνα Λάσπα - Nεκτάριος Νικολόπουλος
Πολιτογραφήθηκαν Μυκονιάτες




Η μητέρα πλέον και πρώην παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα έχει βρει την ευτυχία δίπλα στο σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο στο νησί των Ανέμων. Το love story με τον δημοφιλή ιδιοκτήτη εστιατορίων και μπαρ Νεκτάριο, την έκαναν να μετακομίσει στη Μύκονο(αν και το ζευγάρι έρχεται στην Αθήνα το χειμώνα για κάποιους μήνες). Ο Νεκτάριος έχει δημιουργήσει εδώ και ένα χρόνο στη Φτελιά ένα restaurant-bar με φοβερό φαγητό κι έτσι μένει στο νησί για να έχει τα πράγματα υπό την εποπτεία του. Υπάρχει άλλωστε καλύτερο σκηνικό για ένα ερωτευμένο ζευγάρι από ένα ρομαντικο τετ α τετ κάτω από το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία;






Kατερίνα Τοπούζογλου
Από τις πασαρέλες στη Μικρή Βενετία


Την γνωρίσαμε στο πλατώ του «Πρωινού Καφέ» στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ ήταν ένα από τα κορίτσια της χρυσής εποχής του ελληνικού μοντελινγκ. Όταν αποφάσισε να γυρίσει τη πλάτη στο χώρο άνοιξε το δικό της μεσιτικό γραφείο στη Μύκονο και μένει εφτά μήνες το χρόνο στο νησί των ανέμων. όπως “Ξυπνάω στις εξι, πηγαίνω στη θάλασσα για να ψαρέψω. Μου αρέσει να συμμετέχω στις παραδόσεις» δηλώνει σε συνέντευξη της. Όταν δεν ασχολείται με ο μεσιτικό της γραφείο (έχει πελάτες celebrities του εξωτερικόυ όπως ο Μάικλ Νταγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζοουνς και ο Χιου Τζακμαν) πηγαίνει στα πανηγύρια και μαγειρεύει για τον κόσμο ενώ προπονείται 12 χρόνια συστηματικά στη πυγμαχία και το kick boxing και ήταν για τρία συνεχόμενα έτη πανελλήνια πρωταθλήτρια. Eίναι τέλος μια από τις 10 καλύτερες spearas (γυναίκες που κάνουν ψαροντούφεκο) του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Deep Woldwide.




Ζωζώ Σαπουτζάκη
Από τις πίστες στη Κινέττα




Αφού έζησε μια ζωή μπροστά στα φώτα, στο θέατρο και τον κινηματογράφο εγκαταστάθηκε στη Κινέττα, απολαμβάνοντας τη θάλασσα που τόσο αγαπάει και την ηρεμία της, όπως δηλώνει σε συνέντευξη της: “ Θέλω να ξυπνάω νωρίς, κατά τις 7.00 με 8.00. Αυτό δηλαδή που δεν έζησα όλα αυτά τα χρόνια, με τα ξενύχτια τα δουλειάς. Κάθομαι λίγο στο μπαλκόνι, κοιτάω τη θάλασσα από μακριά, τρώω ένα ακτινίδιο, πίνω ένα ποτηρι χυμό και μετά κατεβαίνω στη παραλία για να κολυμπήσω μια ώρα και να κάνω τις ασκήσεις μου.» Μακριά από την Αθήνα η Ζωζώ Σαπουτζάκη έχει βιώσει το ότι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα: ''Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα... Άντε καλε! Έχω χρόνια μπροστά μου!''


Θανάσης Αθανασιάδης
Από τα δελτία ειδήσεων ξενοδόχος στη Σέριφο


Ο γνωστός δημοσιογράφος έγινε από Αθηναίος νησιώτης και παράλληλα έκανε στροφή στην καριέρα του και από δημοσιογράφος έγινε ξενοδόχος. Μαζί με τη σύζυγο του, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Έλενα Κόντε δημιούργησαν ένα συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών τις «Ρίζες» στη Σέριφο, ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων.
Ο πρώην δημοσιογράφος μίλησε για αυτή του την απόφαση σε συνέντευξη του: ''Περίπου τέσσερα χρόνια το δούλευα στο μυαλό μου και τελικά το υλοποίησα. Είπα να κάνω την προσωπική μου υπέρβαση. Είχα κάνει τον κύκλο μου ως δημοσιογράφος. Είχα πολλές δυνατές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είχα κουραστεί, ένιωσα ότι πλέον ήμουν πλήρης. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Στη δημοσιογραφία η δουλειά δεν γίνεται με όρους επαγγελματικούς σε κάποιες περιπτώσεις. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από τον Alpha είχε μαραζώσει ένα δημοσιογραφικό κανάλι που υπηρέτησα για παραπάνω από 15 χρόνια. Αυτό οριστικοποίησε την απόφασή μου να φύγω από τον χώρο''. Το σύνθημα του γνωστού δημοσιογράφου είναι «Ζήσε την ελευθερία» και αυτό κάνει. Το ξενοδοχείο άλλωστε έχει ιδανική θέα για «αγνάντι» αφού είναι χτισμένο σε πλαγιά 24 στρεμμάτων στη θέση Συμπόταμα, και βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή. Απ’ ότι μαθαίνουμε είναι αρκετά δημοφιλής προορισμός ενώ το έχει επισκεφτεί και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγο του Άντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου