tunes

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η Ρούλα (Κορομηλά) και η Θεία από το Σικάγο



Πάει ο καιρός που η Ρούλα Κορομηλά ήταν μόνη σαν το λεμόνι. Αφού λοιπόν βρήκε το Greek Idol στα ματιά της Βαλάντως Τρύφωνος στη συνέχεια βρήκε και τον έρωτα στα μάτια...ομογενή! (Όχι δεν είναι ο Ζακ Γαλυφιανάκης)  
Μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής, η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη, ενώ μίλησε ανοιχτά και για τον σύντροφό της: «Είμαι χαλαρή, ευτυχώς. Ήρεμη, ευτυχής, χαρούμενη και προσγειωμένη. Και ερωτευμένη επίσης - αν αυτό είναι που νιώθω. Πειράζει;» είπε η παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακροατές της περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που φαίνεται να της έχει αλλάξει τη ζωή: «Δεν θέλει να βγαίνω μόνη μου έξω. (…) Ξέρει ποιους ζηλεύει. Είναι ωραίο πάντως να σε ζηλεύει ένας άνδρας. Όχι άρρωστα βέβαια, αλλά να δείχνει ένα ενδιαφέρον. (...) Με βιντεοκλήση μιλάμε».
Δεν δίστασε να πει ότι ο αγαπημένος της «είναι Έλληνας ομογενής», ο οποίος μένει 
στη Νέα Υόρκη. 
Και όσο για το ενδεχόμενο να μετακόμιζε εκεί για χάρη του, η Ρούλα σχολίασε: «Και να φύγω τι θα γίνει; Ουδείς αναντικατάστατος». Στη ραδιοφωνική της εκπομπή η κυριά Κορομηλά δεν αποκάλυψε το επάγγελμα του φίλου της και την επόμενη φορά την παρακαλούμε να μας πει όλες τις λεπτομέρειες, τώρα που ζει κι αυτή το american dream!

1 σχόλιο: