tunes

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

« ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ »


Η πιο δυνατή επιθεώρηση της χρονιάς συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, κάνοντας πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 25 Δεκέμβρη στο θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ.

H Σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κωνσταντίνου
Η Μουσική από τον Τόλη Κετσελίδη
Τα Σκηνικά – Κοστούμια είναι από την Δέσποινα Βολίδη
Οι Χορογραφίες είναι από την Δώρα Σωτήρχου

Πρωταγωνιστούν : Στάθης Ψάλτης, Μάρθα Καραγιάννη, Σόφη Ζαννίνου, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας.

Συμμετέχουν: Βασίλης Ζωνόρος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χριστίνα Ψάλτη, Τίσσα Βασιλάκη, Έυα Γαλάνη και η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη.

Ο Στάθης Ψάλτης ως Έλληνας τραβάει το κουπί και ψάχνει να βρει την Ιθάκη που του έταξε ο Γιωργάκης. Ο Βασίλης Κούκουρας κρατάει σφιχτά την τελευταία φρατζόλα για να μην του την πάρει το ΔΝΤ. Η Μάρθα Καραγιάννη αγανακτισμένη με όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση αποφασίζει να την πετάξει. Ο Κώστας Ευρυπιώτης νιώθει τον ¨εφιάλτη στην κουζίνα¨. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος είναι ένας αγρότης που μόνος ψάχνει αλλά δεν βρίσκει.
¨Η καμαριέρα της Τζούλιας¨ Χριστίνα Ψάλτη μας περιγράφει το τι έγινε στο ροζ δωμάτιο και ο Στάθης Ψάλτης πάνω στην σαμπάνια αναρωτιέται ¨ to be or not to be ¨. Ο Έλληνας όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Ξεχνάει όλα του τα προβλήματα σε ένα λαϊκό γλέντι
με τη Σόφη Ζαννίνου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα η Επιθεώρηση μέσα από τη σάτιρα και το γέλιο προσφέρει μια κάποια διέξοδο
γιατί η Ελλάδα μπορεί να έχει φαλιμέντο αλλά έχει
και πολύ ταλέντο και ξανά προς τη δόξα τραβά.

*Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ: Βασιλίσσης Όλγας 150. Τηλ: 2310-834996, 2310-8444415.
Ισχύουν Εισιτήρια ΟΓΑ και Εισιτήρια ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου