tunes

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

“La Bruja Muerta” B.D. Foxmoor και Jamoan

Ρυθμός stage
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο Ρυθμός stage ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας” επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας.
Εκτός από το
project αυτό, θα ακουστούν κι άλλα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του B.D.Foxmoor, επίτηδες διαλεγμένα για το ύφος  της βραδιάς αυτής.
Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.
Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει 5 σόλο album από το 1994. Ωστόσο, η συμμετοχή του είναι καταλυτική σε όλες τις low bap κυκλοφορίες που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100. Το Project La Bruja Muerta ετοιμάστηκε στο διάστημα που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο κρεβάτι για λόγους υγείας. Λες και η “κατάρα της νεκρής μάγισσας” έπιασε για λίγο και ευτυχώς έσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το σύνολο των κομματιών...

Ρυθμός stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Έναρξη: 22:00
Τηλέφωνο:  210 9750060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου