tunes

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κέρατα MADE IN HOLLYWOOD

photomontage event crashers

Διάσημες απιστίες!



από την Δήμητρα Μποφυλάτου
Πηγή: Ενθετό glam “Eλεύθερος τύπος της Κυριακής»

«Kάθε δάσος έλατο, κάθε σπίτι κέρατο» λέει ο σοφός λαός μας. Οι celebrities δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Μονό που στη δική τους περίπτωση η απογοήτευση και η πικρία συνοδεύονται από τη κατακραυγή του κόσμου και το κυνηγητό των δημοσιογράφων για μια «καυτή» δήλωση.

Τζέσε Τζέιμς - Σάντρα Μπούλοκ

H ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της Σάντρα Μπούλοκ καταστράφηκε εν μια νυκτί όταν αποδείχθηκε ότι ο σύζυγος της έχει μεγάλη αδυναμία στο «ασθενές» φύλο.Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Jesse James is a Dead Man» ύστερα από τον ισχυρισμό της στρίπερ Μισέλ Γκι ότι είχε σχέση μαζί του για έντεκα μήνες, παραδέχτηκε την απιστία του και απολογήθηκε στη σύζυγο του. Η στριπέρ, της οποίας το κορμί είναι «καλυμμένο» με tattoo δήλωσε πως γνώρισε τον άντρα της Σάντρα Μπούλοκ μέσω facebook,, όταν η ηθοποιός απουσίαζε αρκετά λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Blind side» . Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο μοιχός Τζέσε της έλεγε πως είναι σε διάσταση με τη Σάντρα Μπούλοκ! Σύμφωνα με δηλώσης της στριπερ ο Τζειμς της γνώρισε την 5χρονη κόρη του Τζέιμς, την οποία απέκτησε από τον πρώτο γάμο του με την πορνοστάρ Το τελειωτικό χτύπημα στην Μπούλοκ ήρθε όταν η στριπερ παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε την εμφάνισή της στα βραβεία MTV (πέρυσι τον Μάιο) ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον άντρα της. Οι φήμες θέλουν τον Τζέσε Τζέιμς κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου του με την Μπούλοκ να είχε βάλει αγγελία στο Ίντερνετ αναζητώντας γυναίκες με μεγάλα στήθη.

Μεγκ Ράιαν - Ντένις Κουέιντ

Η Μεγκ είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου του 1991 με τον ηθοποιό, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα μιας ταινίας της. Το 1992 απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Τζακ Χένρι. Το ζευγάρι χώρισε το 2000, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, και το 2001 εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Αργότερα δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι το 2000 η Μεγκ Ράιαν σύναψε σχέση με τον Ράσελ Κρόου, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Απόδειξη ζωής», το ειδύλλιο, όμως, κράτησε μόνο μερικούς μήνες Η Μεγκ Ράιαν-για να δικαιολογήσει την απιστία- σε συνέντευξη της «έριξε» τα καρφιά της για τον πρώην σύζυγο της αναφέροντας ότι ήταν δυστυχισμένη στη μεγαλύτερη διάρκεια του γάμου της, λόγω των συνεχών απιστιών του Ντένις Κουέιντ.

Μαντόνα – Άλεξ Ροντρίγκεζ

Ο έρωτας χτύπησε τη πόρτα της Madonna και ο γάμος της με το Γκαί Ρίτσι διαλύθηκε μέσα σε μια νύχτα. Τα δημοσιεύματα για καιρό τους ήθελαν να είναι ζευγάρι -χωρίς ωστόσο ποτέ να τους συλλάβει ο φωτογραφικός φακός- η Μαντόνα χώρισε από τον Γκάι Ρίτσι. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε με τη σύζυγό του Σίνθια, και ο παίκτης των Γιάνκις, Άλεξ Ροντρίγκεζ, γεγονός που τροφοδότησε τις φήμες ακόμη περισσότερο. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαζυγίου τους, ο Γκάι Ρίτσι έλαβε από τη Μαντόνα περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ, που μεταφράζονται σε ακίνητη περιουσία και έργα τέχνης.

Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ξέσπασε όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ -που δήλωνε ότι ποτέ δεν είχε ερωτικές σχέσεις με την Μόνικα- μετά από έρευνες που έγιναν στον Λευκό Οίκο αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι δυο τους όντως είχαν σχέση. Και μπορεί η σύζυγος του Χίλαρι Κλίντον να έμεινε στο πλευρό του συζύγου της, όμως μιλώντας στην εκπομπή της Τάιρα Μπανκς στο δίκτυο ExtraTV, περιέγραψε το αίσθημα ταπείνωσης που ένοιωσε:' 'Eίσαι έξαλλη, απογοητευμένη και πικραμένη--όλα περνούν από το μυαλό σου. Όμως πραγματικά δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις εκείνες τις ώρες'', λέει η Χίλαρι, σύμφωνα με αποσπάσματα της εκπομπής που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Το γεγονός είναι ότι παρ’ όλη την απιστία του συζύγου της, η Χίλαρι έμεινε στο πλευρό της αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια είναι το παν. Στη συνέχεια άλλωστε εξαργύρωσε την υψηλή δημοτικότητα της και κατάφερε να είναι σήμερα υπουργός εξωτερικών. Not bad!

Τζουντ Λο – Ντέιζι Ράιτ
O γοητευτικός ηθοποιός, κατάφερε να «καταστρέψει» την αξιοπιστία του αλλά και τη δημόσια εικόνα του το 2005, όταν εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την νταντά των τεσσάρων παιδιών του, τα οποία απέκτησε από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ. Η Σιένα Μίλερ μάλιστα που εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του διέλυσε τον αρραβώνα της μαζί του. Ωστόσο, το Δεκέμβρη του 2009, ο ηθοποιός τα ξαναβρήκε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, κατά τη διάρκεια κοινών τους διακοπών στην Καραϊβική. Οι δυο τους κρατούν μυστική τη πληροφορία της επανασύνδεσης τους, αλλά οι φήμες λένε ότι ο Τζουντ έχει ήδη επισκεφτεί τους γονείς της Σιένα, καθώς και την αδερφή της, Σαβάνα, ενώ παράλληλα κάνει μεγάλες προσπάθειες να τον συγχωρέσει η Σιένα για το παλιό του λάθος και να ανακτήσει την αξιοπιστία του.

Τάιγκερ Γουντς- Έλιν Νορντρέγκεν
Είναι sex addict και έχει περάσει μάλιστα την είσοδο κλινικής αποτοξίνωσης από το σεξ. Πρόσφατα ο διάσημος παίκτης του γκολφ παραδέχτηκε δημόσια ότι απάτησε τη σύζυγό του Έλιν, με δεκάδες ερωτικές συντρόφους.
Η σύζυγός του αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του, θεωρώντας την συμπεριφορά του απόρροια ασθένειας και όχι μια απλή απιστία. Τότε, για κάποιο περίεργο λόγο οι ερωμένες του Γουντς άνοιξαν το στόμα τους και τα έβγαλαν όλα στη φόρα. Μια από τις ερωμένες του η Γκραμπς προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό του διάσημου αθλητή, και στα αποκάλυψε τα ερωτικά SMS που έστελνε ο Γουντς στο κινητό της, ενώ μια άλλη η Τζέιμι Τζάνγκερς μίλησε για τον πόνο που ένιωθε βλέποντας φωτογραφίες του Γουντς με τη γυναίκα του κάθε φορά που επισκεπτόταν το σπίτι. «Φανταζόμουν πώς θα ένιωθε αν μάθαινε ότι είμαι σπίτι της» δήλωσε, αλλά δε μας είπε αφού αισθανόταν άσχημα γιατί συνέχισε να βλέπει τον άσσο του γκολφ.


Κόρτνεϊ Λαβ- Γκάβιν Ρόσντεϊλ

Η χήρα του Κερτ Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λαβ, έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της μια είδηση βόμβα! Είπε πως έχει κάνει σεξ με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ, ενώ εκείνος ήταν ήδη ζευγάρι με την Γκουέν Στεφάνι: «Μου είχε περάσει από το μυαλό κάποια στιγμή να παντρευτώ τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ. Ήμασταν και οι δυο σε μια φάση "πάμε να ξοδέψουμε όλα μας τα λεφτά!"».Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει η αθεόφοβη πως ο 44χρονος Ρόσντεϊλ θύμιζε σε πολλούς τον Κερτ Κομπέιν και πως γι’ αυτό το λόγο τον χώρισε: «Όλοι άρχιζαν και μου έλεγαν ηλιθιότητες, επειδή ο Γκάβιν έμοιαζε πάρα πολύ στον Κερτ. Ηταν τέλειος στο κρεβάτι. Ίσως η Γκουέν τον δίδαξε καλά, τι να πω». Η Κόρντεί δεν δίστασε να πει ότι η Γκουεν Στέφανι τα ήξερε όλα, αλλά δεν τη πείραζε. Μιλάμε για πολύ προχώ καταστάσεις: «Ναι, κι εκείνη το γνώριζε. Όλοι το ήξεραν. Κάναμε σεξ μαζί αλλά και με άλλους παράλληλα. Δεν ασκούσαμε πίεση ο ένας στον άλλο και μας άρεσε να είμαστε μαζί». Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;;

ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ MADE IN GREECE


Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Φαντάζομαι πως με έχουν απατήσει. Τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει να ανοίξω τη πόρτα και να δω κάτι που δεν έπρεπε όπως στις ταινίες.»





Σάσα Μπάστα


«Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχω κερατώσει από τις μέχρι τώρα σχέσεις μου. Εννοείται πως με έχουν κερατώσει κιόλας! Μέσα στο σπίτι μου, με την καλύτερή μου φίλη. Τους έχω πιάσει και επ’ αυτοφώρω. Στο θέμα «σχέσεις» έχω ζήσει τα πάντα.»


Ναταλία Γερμανού

"Με έχουν κερατώσει, έχω φάει χυλόπιτες και νομίζω ότι έχω περάσει τα πάντα"!


Παναγιώτα Βλαντη

“Το να σε απατούν είναι κάτι χυδαίο, αλλά όχι και ό,τι χειρότερο. Με έχουν κερατώσει, αλλά είχε τελειώσει η σχέση όταν συνέβαινε. Και μόνο τότε μπορείς να το συγχωρήσεις. Είναι σοκ όταν το μαθαίνεις, όμως δεν μπορείς να πεις κάτι πάνω σ' αυτό, για τις επιθυμίες του άλλου. Οφείλεις να το σεβαστείς. Εγώ δεν μπορώ να απατήσω. Όταν είμαι με κάποιον, είμαι μαζί του, αποκλειστικά και μόνο. Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει ένας άντρας είναι να με κριτικάρει άσχημα, να με ακυρώνει. Να μη με θαυμάζει, να με αμφισβητεί συνέχεια. Αυτό είναι χειρότερο και από το κέρατο.”


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

"Στη ζωή μου με έχουν κερατώσει ασύστολα !"













Xριστίνα Κολέτσα

«Το να φύγεις όταν κάποιος σε κερατώσει θεωρώ ότι είναι εγωιστική αντίδραση. Το να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς γιατί το έκανε θεωρώ ότι είναι πιο ώριμο. Βέβαια δεν σου λέω ότι είμαι ώριμη και δεν ξέρω αν θα έμενα σ’ αυτή τη σχέση. Πάντως στο παρελθόν έχω συγχωρέσει απιστία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου