tunes

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«4711»



Η πιο ατμοσφαιρική live σκηνή στο Κολωνάκι ανοίγει από σήμερα τις πόρτες της. Προσεγμένη αισθητική, bohemian chic αισθήσεις, design επιμελημένο από τον Αντώνη Καλογρίδη, ήχος τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένες ετικέτες ποτών και τα πιο περιζήτητα γκρουπ της πόλης, συνθέτουν το νέο live χώρο «4711», που μόνο τυχαίος δεν είναι.  
Ο χώρος ετοιμαζόταν από καιρό, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται όταν θέλεις να δημιουργήσεις την πιο ζεστή και φιλόξενη μουσική σκηνή του κέντρου. Με πρωτογενή υλικά – ξύλο, γυαλί και μέταλλο- λιτές γραμμές, και φινέτσα που θυμίζει μητροπολιτική πρωτεύουσα, το «4711» έρχεται να καλύψει ένα κενό. Μια αυθεντική live σκηνή για επιλεκτικό κοινό.
Από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, από τις 11.00 μ.μ. η μπάντα του «4711» θα μας παρασύρει με τα ροκ, ποπ ελληνικά και ξένα τραγούδια και διασκευές τους, σε ένα «Live Band with Dj Set», ενώ τις Κυριακές από τις 9.00 μ.μ. την τιμητική του θα έχει το ελληνικό τραγούδι σε ένα «Λαϊκό Προσκύνημα» δίχως τέλος.
Οι Τετάρτες ανήκουν στους guest καλεσμένους τους. Την αρχή θα κάνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου οι «Μέλισσες», μια μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όπου πάει τα «σπάει», τόσο με τα δικά τους τραγούδια -«Επικίνδυνα φιλιά», «Κρυφά», «Μυστικό» - όσο και με διασκευές, εκτοξεύοντας το κέφι με τον ξέφρενο εκτός ορίων ρυθμό τους.
Στη συνέχεια, την επόμενη Τετάρτη, θα ακολουθήσει ο Γιώργος Σαμπάνης, από τους δημοφιλής ποπ νέους τραγουδιστές μας με εκατομμύρια «χτυπήματα» στο youtube, που μας ταξιδέψει «Στων ματιών σου το γκρίζο» πριν μας πει «Σε αφήνω στον επόμενο» και μας αφήσει πλέον  «Χαράματα».
Τη σκυτάλη θα πάρουν τα καλύτερα νεανικά γκρουπ που θα επαληθεύσουν τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ότι το «4711» θα εξελιχθεί στο πιο live στέκι του Κολωνακίου.


«4711»
Live Μουσική Σκηνή
Εμπορικό Κέντρο Λαιμού
Αλωπεκής 26, Κολωνάκι 
Τηλ.κρατήσεων : 6936513931
Τιμή εισόδου με ποτό : 10 ευρώ,
Τιμή φιάλης 100 ευρώ απλή & 120 ευρώ special

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Άρης Βασιλειάδης, 6936251970


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου