tunes

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

POCO POCO



 






Ένας νέος, all day (αλλά και all night!!), χώρος άνοιξε στο Μικρολίμανο με γευστικές εκπλήξεις για όλα τα γούστα, από το πρωί μέχρι την άλλη μέρα το πρωί!


Εκτός από τα λαχταριστά «πρωινά» που ικανοποιούν και εαυτούς που προσέχουν την διατροφή τους (φρέσκα φρούτου, γιαούρτι με μέλι, πράσινο τσάι κα) αλλά και αυτούς που οι πλούσιες γεύσεις είναι η αδυναμία τους (ομελέτες αυγά, μάτια με μπέικον, παρμεζάνα κα), το poco poco έχει τα καλύτερης ποιότητας κρέατα (με σφραγίδα από ελληνικές φάρμες ελεύθερης βοσκής) με την καλύτερη γεύση και τις καλύτερες τιμές! Μπορείς να φας ένα τεράστιο cheebunger μόνο με 5 ευρώ ή χοιρινά μπριζολάκια με 9,50 ευρώ ή mixedgrill κρεάτων για 2 άτομα με πιτούλες με 15 ευρώ. Οι μερίδες είναι μεγάλες και χορταστικές και συνοδεύονται από φρέσκα ή σωτέ λαχανικά και φρεσκότατες (κομμένες στο χέρι!) τηγανητές πατάτες! Και μαζί με τα ολόφρεσκα κρέατα μπορείς ν’ απολαύσεις ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας με 4,5 ευρώ ή ένα ποτήρι κρασί με 4 ευρώ!
Ένας all day - all night χώρος με καταπληκτική θεά στο Μικρολίμανο που μπορείς να επισκεφτείς όλη την ημέρα και όλη την νύχτα!
Για καφέ το πρωί, για business lunch το μεσημέρι, για μπύρες, cheebunger και πίτσες με τους φίλους σου όταν παίζουν αγώνες, για delivery, για ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου αλλά και φαγητό … του ξενύχτη!
Μακαρονάδες και λαχταριστές κρέπες, όλη την ημέρα, αλλά και όλη την νύχτα μέχρι …το πρωί!
Και για να ολοκληρωθεί η απολαύσει του ουρανίσκου, πίτσες με ολόφρεσκα υλικά, mozzarella, μανιτάρια, ρόκα, προσούτο, αυγό, μπέικον και πολλά ακόμα, σ’ ένα ζυμάρι λεπτό και τραγανό που θυμίζει περισσότερο σφολιάτα.
Το poco poco είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο για να ικανοποιήσει την γευστική σου ανάγκη, ανάλογα με την ώρα, αλλά και να ικανοποιήσει το γευστικό σου…γούστο!
Για τις γιορτές θα διαμορφωθούν δυο ειδικά menu, σε απόλυτα προσιτές τιμές και με απόλυτη ποιότητα!
Στο Poco Poco «απολαμβάνεις» όλο το 24ωρο τιμές και ποιότητα στο φαγητό και στο ποτό!






POCO POCO ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σάντρα Βουτσά
6937-221773
Φιλίππου 23
Ακτή Δηλαβέρη
Μικρολίμανο
Τηλ. 210 4119735
Ανοιχτά 24ωρες
10-18 euro (άτομο)
Στάση Tram
Parking
Πρόσβαση ΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου