tunes

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οι επώνυμοι κάνουν business



Πηγή: ένθετο Glam «Ελεύθερος τύπος»
 της Δήμητρα Μποφυλάτου

Η κρίση μαστίζει όλους τους χώρους της σοουμπιζ. Τα σίριαλ «κόβονται», τα κασέ των τραγουδιστών μειώνονται. Έτσι οι celebrities, σκεπτόμενοι: “Mαθέ τέχνη κι αστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» γίνονται επιχειρηματίες, ευελπιστώντας να αποκτήσουν μια-παράλληλη-επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.


Σοφία Παυλίδου

Η γνωστή  ηθοποιός και σύζυγός του Χρήστου Φερεντίνου σκέφτηκε  ότι ανεξαρτήτως κρίσης οι γυναίκες περιποιούμαστε τον εαυτό μας και θέλουμε να έχουμε μια προσεγμένη εμφάνιση. Έτσι άνοιξε το κατάστημα «Fairynails» με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Στον Άγιο Στέφανο. Το όνειρό της πήρε σάρκα και οστά. Όσο για τους πελάτες της; Καλές της φίλες, όπως η  Κατερίνα Παπουτσάκη, η Θωμαΐς Ανδρούτσου και η Τζένη Μπότση, όποτε έχουν χρόνο περνούν από το μαγαζί και στηρίζουν τη φίλη τους. Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο; Αν και δεν είναι λάτρης του μανικιούρ-πεντικιουρ είναι στο πλευρό της συζύγου του και όποτε μπορεί περνάει μια βόλτα από τα Fairy nails!


Τζένη Μπαλατσινού
Η λαμπρή καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ  ξεκίνησε με την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 το 1990, ενώ ένα χρόνο μετά διακρίθηκε ως Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Αυτό ήταν το εφαλτήριο για μια σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας, όπου συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και διεθνείς οίκους μόδας. Στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της τηλεόρασης, όπου μέσα από πρωτοποριακές για την εποχή εκπομπές μας μύησε στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Μετά το γάμο της με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, τα καταστήματα Beautyworks, που αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά τα φιλοσοφημένα προϊόντα ομορφιάς που η  ίδια διαλέγει από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τα Beautyworks , άνοιξαν πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη. Πολλές είναι οι επώνυμες πελάτισσες: η  καλή της φίλη Δέσποινά Βανδή, αλλά και πολλά top models, που όπως είναι φυσικό προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνιση τους. 



Γιάννης Τσιμιτσέλης
Είναι νέος, ωραίος, επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά διαθέτει και επιχειρηματικό δαιμόνιο! Mετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα φτερά του και ως επιχειρηματίας, χωρίς όμως να παρατήσει την ηθοποιία. Μαζί με τους φίλους του Στέργιο και Νάσο άνοιξε το  καφέ-μπαρ «Ιnverso» στην Αργυρούπουλη που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χώρο του και τις «ψαγμένες» μουσικές του: “Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το μαγαζί γιατί το ανακαινίσαμε πλήρως αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.» δήλωσε στο glam ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.  Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει γίνει στέκι  ηθοποιών και πολλών επωνύμων κι αν είστε fans του Γιάννη Τσιμιτσέλη, περάστε μια βόλτα. Είναι πολύ πιθανόν να τον συναντήσετε εκεί αφού όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκεται στο “Inveso”..


Μπέττυ Κουράκου
Aφού ασχολήθηκε με τον αθλητισμό,  έκανε καριέρα στο μόντελινγκ, όπου η χάρη της έφτασε μάλιστα μέχρι τις πασαρέλες του  Μιλάνο. Στη συνέχεια, μαζί με τον Τάσο Κουράκο και τον  Johnny Παππά δημιούργησαν το «Fish Academy», ένα εστιατόριο («ατελιέ» γεύσεων» το ονομάζει η Μπέττυ) με συνεχές ωράριο που συνδυάζει το γαστρονομικό menu αλλά και τα απλά μαμαδίστικα πιάτα.  Αν σας αρέσει η γεύση της μνήμης, η κουζίνα της μαμάς και το άρωμα του φρεσκοψαρεμένου ψαριού το FISH ACADEMY, δια χειρός Μπέττυς Κουράκου  δείχνει ταπεινά αλλά ξεκάθαρα τον δρόμο!  


Κάτια Ζυγούλη- Σάκης Ρουβάς
Είναι ένα από τα πλέον λαμπερά ζευγάρια της σόομπιζ και θέλήσανε να προσφέρουνε στις γυναίκες τη λάμψη στην καθημερινότητα. Έτσι επενδύσανε στην «εταιρία Mariella Nails Concept», μια εταιρία κέντρων ευεξίας και αισθητικής περιποίησης άκρων. Όσοι επισκέπτονται τα MariellaNailsBody & MindCare μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ανανέωση στην εμφάνισή τους, έχοντας στη διάθεσή τους μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών όπως SPA Mανικιούρ, Ονυχοπλαστική-Φυσική ενίσχυση, SPA Πεντικιούρ, Αποτρίχωση, Ευεξία σώματος, κ.ά. Το πρώτο κατάστημα, που άνοιξε με τη βοήθεια της Κάτιας βρίσκεται στο Πασαλιμάνι κι όσοι έλαβαν τη πρόσκληση για τα εγκαίνια στην αρχή απόρησαν και φτάστηκαν ότι πρόκειται το ζεύγος να πραγματοποιήσει guest εμφάνιση. Είναι όμως ένα κοινό τους βήμα επαγγελματικό που στέφεται από επιτυχία.

Έφη Σαρρή

Η γνωστή αοιδός και… «μούσα» του Λάκη Λαζόπουλου εδώ και λόγο καιρό απέκτησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένα φιλικό προς τη τσέπη της πελάτισσας κομμωτήριο με έδρα τη Γλυφάδα, που ήταν όνειρο ετών: “Bλέποντας τη γενική κακή οικονομική κατάσταση με ζώσανε τα φίδια και αποφάσισα να κάνω κάτι παραπάνω από τη δουλειά που ήδη κάνω.» δήλωσε η τραγουδίστρια. Η αοιδός πιστεύει ότι: “Aν έχεις καλές τιμές και προσαρμόζεσαι στα νέα οικονομικά δεδομένα έχεις πιθανότητες να πας καλά.» Το κομμωτήριο της προσφέρει χαμηλές τιμές και αρκετές επώνυμες όπως η Σαμπρίνα, η Στέλλα Γεωργιάδου και πολλές άλλες.
 



Άκης Σακελλαρίου

Είναι αγαπημένος ηθοποιός, έχει φέρει πολλές επιτυχίες στη δουλειά του και πρόσφατα ήταν στο θέατρο με την Ελένη Ράντου. Πρόσφατα λοιπόν πήρε και την απόφαση να γίνει επιχειρηματίας. Ο Άκης Σακελλαρίου  έχει δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό θεματικό πάρκο στην περιοχή της Μαλακάσας. Ο ηθοποιός το ονομάζει Adventure Park και αποτελεί ‘όαση’ για μικρά και μεγάλα παιδιά που τους αρέσει να παίζουν. Μάλιστα, πρόσφατα εκεί βρέθηκε με τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη με τον  γιο Άγγελο και την  κόρη της Λάουρα. Πέρασαν μάλιστα όλοι υπέροχα και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη υποσχέθηκε στα παιδιά της πως θα βρεθούν σύντομα ξανά εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου