tunes

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

H Aθηναίδα Νέγκα είναι πολύ καλή για τη tv, πολύ "σκληρή" για να πεθάνει.



H Aθηναίδα Νέγκα μίλησε στο "ΟΛΑ"  και είπε χαριτολογόντας όταν ο Θέμος Αναστασιάδης τη ρώτησε πώς αποφάσισε να συμμετέχει στο "Just the two of us"  ως κριτής, "Αφού το έκανε ο Πέρρης γιατί να μην το κάνω εγώ?'". Η ραδιοφωνική παραγωγός για τους καυγάδες με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη και την Ελένη Φιλίνη που μίλησε για στημένο παιχνίδι είπε "Είναι η ψυχολογία του παίκτη." ενώ είπε ξεκαρδισμένη-και μάλλον αφήνοντας υπονοούμενα- "Οι παίκτες το κάνουν για φιλανθρωπικό σκοπό".  
Ξέρει να αυτοσαρκάζεται και έτσι σε ερώτηση του Περρή τί θα έγραφε για τον εαυτό της και τη τηλεοπτική της παρουσία είπε "Θα έγραφά ότι είναι λίγο αμήχανη...κι ότι δείχνει χοντρή". 
Για τους φιλους της αποκάλυψε ότι όλοι θέλουν να γνωρίσουν τη Κατερίνα Στικούδη, ενώ για τη Δούκισσα Νομικού ειπε "Ζω ένα θρίλλερ, τη κοιτάω αριστερά, τη κοιτάω δεξιά, δεν υπάρχει είναι αψεγάδιαστη!" 


Who is who
Για όσους διαβάζουν και τα ψιλά γράμματα, η  Αθηναίς γεννήθηκε την προτελευταία ημέρα ενος ανυπόφορου καύσωνα που είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα . Από την πολύ ζέστη κόλλαγαν οι πλαστικές επιφάνειες και η πίσσα έλιωνε στο οδόστρωμα ενώ όσοι αντιμετώπιζαν καρδιακά προβλήματα ήτανε τέζα . 
Τότε...στην μακρινή δεκαετία των 70s, τέζα ήταν και τα ΜΜΕ. Έτσι η Αθηναις μεγάλωσε με Mάγια Mέλλισα, εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκυμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ... Η αφύπνηση των ΜΜΕ στη Χώρα με το διπλό ουράνιο τόξο συνέπεσε με την σημαντική ανάγκη της Αθηναιδος για χρήματα που να πληρώνουν νοίκι ,φως και καμία φορά τηλέφωνο.. Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς ..Ενώ οι εργοδότες της νόμιζαν πως δούλευε έκανε τα τηλεφωνήματά της, την κοινωνική της ζωη και έγραφε τις Μικρές Ηλεκτροπληξίες, το πράσινο βιβλίο της που κυκλοφορεί σημειώνοντας επιτυχία σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός ...Αυτόν τον καιρό γράφει την πρώτη ποιητική της συλλογή αφιερωμένη στους έρωτες που πέρασαν με τίτλο "Ακόμα δεν πέθανε η μάνα σου -γιατί δεν πέθανε;" που θα εκδοθεί όταν ο εκδοτικός κόσμος και οι αναγνώστες είναι έτοιμοι για την κασκαρίκα.. Της αρέσουν οι πεώνιες, τα πάρτι που ο καθένας φέρνει το φαγητό του ή τη σαλάτα του και τα αφρόλουτρα . ..)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου