tunes

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, Block 33 – Θεσσαλονίκη

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, για μια και μοναδική εμφάνιση στο Block 33 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010. Στις 19 του επόμενου Φλεβάρη θα βρεθούν στην Αθήνα, στο Fuzz Club. Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του " αυτό το πλοίο που όλο φτάνει", αλλά και τα κλασσικά τους κομμάτια. Δύο απρόοπτες μουσικές βραδιές μέσα στην καρδιά του χειμώνα!


Ο Παύλος Παυλίδης ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

Οι B-MOVIES πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτές τις δύο βραδιές. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν τελικά στην πόλη από την οποία ξεκίνησαν και θα βρίσκονται στο Block 33 για να παρασύρουν το κοινό τους σε έναν κόσμο όπου το φως και το σκοτάδι εναλλάσσονται ταχύτατα, προκαλώντας «λευκές καταιγίδες».


Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τιμή εισιτηρίου 12 € & 15 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE


Θεσσαλονίκη Ticket House, Μητροπόλεως 102 Τηλ.: 2310 264 880

Online sales η αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr / www.tickethouse.gr

BLOCK 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου