tunes

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μ’ αγαπάει δεν μ’ αγαπάει;



Oι επώνυμοι μαδούν μαργαρίτες και τις ρωτούν: “M’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει;” Συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία και σας παρουσιάζουμε την ετυμηγορία! ( Σε περίπτωση που τα στοιχεία αποδειχθούν αναληθή, θα κάνω μήνυση στον ανθοπώλη μου)

Από τη Δήμητρα Μποφυλάτου

Πηγή: Glam, Eλεύθερος τύπος της Κυριακής


Zέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης

Δεν σ’ αγαπάει» είπε η μαργαρίτα και η Ζέτα έκλαψε με μαύρο δάκρυ  και πήρε στο τηλέφωνο το φίλο της Γιώργο Καπουτζίδη να του τα πει με το «νι» και  με το «λι»!

Τον τελευταίο καιρό blogs, τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά ποικίλης ύλης αναφέρουν ότι  η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι μόνο φιλική. Λέγεται μάλιστα πως οι δυο τους πέρασαν μαζί  το καλοκαίρι κάνοντας κοινές διακοπές στην Πάρο, τη Σαντορίνη και την Κύπρο. Παρ’ όλα αυτά το περιβάλλον το γνωστού τραγουδιστή δηλώνει ότι οι δύο τους είναι φίλοι και τίποτε παραπάνω!


 
Μαρία Μπεκατώρου-Γιώργος Καρατζαφέρης
«Σ’ αγαπάει»  είπε η μαργαρίτα και  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης  πήδηξε από χαρά! Δεν τον ενδιέφεραν πια οι δημοτικές εκλογές, δεν τον ένοιαζε τίποτε άλλο. Η Μαρία Μπεκατώρου τον αγαπούσε. Η μαργαρίτα του το πε καθαρά. Ακύρωσε το ραντεβού του με τον Άδωνι Γεωργιάδη και έκλεισε τραπέζι για δύο στους «Ορίζοντες»
   Σε πρόσφατη συνέντευξη της η παρουσιάστρια του Τηλεάστυ Μαρία Μπεκατώρου, όταν ρωτήθηκε αν έχει τις ίδιες πεποιθήσεις με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ απάντησε: «Ναι, και σ’ αυτό έχει παίξει ρόλο ότι τον γνωρίζω από κοντά πολλά χρόνια, οπότε ξέρω ότι αυτά που υποστηρίζει τα πιστεύει πραγματικά. Φωνάζει με δύναμη και πάθος και έχει πάντα την ικανότητα να επιχειρηματολογεί γι’ αυτά που λέει, ενώ ποτέ δεν θα υποστηρίξει κάτι που δεν πιστεύει. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο να σε εκφράζει, γιατί να μην το λες;»







Tάκης Ζαχαράτος-Τατιάνα Στεφανίδου

«Δεν σ’ αγαπάει » είπε η  μαργαρίτα και η Τάτι άρχισε να τσιρίζει. Σκούπισε τα μάτια της-ευτυχώς φορούσε αδιάβροχη μάσκαρα- και αποφάσισε να μιμηθεί μόνη της την Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή της υιοθετώντας το Look «μανταλάκι στα βλέφαρα για μόνιμη έκπληξή»

  Λίγη ώρα μετά  άκουσε  με τα ίδια της τα αυτάκια τον Τάκη Ζαχαράτο να λέει στο «Πρωίνο Mou» του Mega  ότι καθόλου δεν την αγαπάει  και ότι του χει κάνει κακό: «Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κυρία, γιατί μου έχει κάνει κακό. Έχει κάνει κακό και σε πολύ κόσμο του καλλιτεχνικού χώρου. Μπορεί να άλλαξε προφίλ σήμερα αλλά στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ένα θέμα που ενόχλησε και δημιούργησε πρόβλημα και στην οικογένειά μου. Όταν κάνεις σάτιρα, πρέπει να σκέφτεσαι πως από πίσω από αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει μία οικογένεια.”



.

      Mατθίλδη Μαγγίρα  -Ματέο Παντζόπουλος
Ο Μαθιός πέταξε τη τσάπα στο χώμα. Πήρε το τρακτέρ και ξεχύθηκε στα στενά δρομάκια του νησιού.  «Μ’ αγαπάει» φώναζε και οι συντοπίτες του σταυροκοπιόντουσαν.
      Η ταλαντούχα ηθοποιός Mατθίλδη Μαγγίρα και ο Ματέο Παντζόπουλος γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Σε συνέντευξη της η Ματθίλδη εξέφρασε τη συμπάθεια της προς το πρόσωπο του λέγοντας: “Ο Ματέο είναι πολύ καλό παιδί.” και συμπλήρωσε Αν μου προκύψει η επι­δότηση για τον αγροτοτου­ρισμό που έχω ζητήσει, σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του. Το θέλω πολύ. Άλλωστε είμαστε φίλοι από παλιά.»
 
 Νάντια Μπουλέ-Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Δεν σ’ αγαπάει» της είπε η μαργαρίτα και η Ναντιά, που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να φτιάξει ένα σατομπριάν κλώτσησε το φούρνο και πέταξε τη ποδιά  της κλαίγοντας με μαύρο δάκρυ. Κάθισε στον καναπέ και άνοιξε τη τηλεόραση. «Αφήστε τώρα ό,τι κάνετε» ούρλιαζε η ανταγωνίστρια της Ευγενία Μανωλίδου που παρουσιάζει το Masterchef. Έκλεισε την τηλεόραση και παρήγγειλε delivery. Δεν θα έχανε τον Γρηγόρη επειδή δεν της δένει η μπεσαμελ!
-Η Νάντια Μπουλέ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλούν στις συνεντεύξεις τους για τα επαγγελματικά τους θέματα και όχι για τα προσωπικά τους. Η μαγειρική όμως πουλάει και πάντα χρειάζεται λίγη σάλτσα για να δώσει νοστιμιά στο πιάτο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου