tunes

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Xριστίνα Λαμπίρη μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη και το "κυνηγητό" με τους παπαράτσι



Η παρουσιάστρια του «Super Star» έδωσε συνέντευξη στο Glam του «Ελεύθερου τύπου» και τη Δήμητρα Μποφυλάτου  και είπε  για την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση της με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι «Η Ελένη και το έχω πει και στο παρελθόν και είχα μάλιστα παρεξηγηθεί από τους γύρω της, το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων το παίζει στα δάχτυλα. Όταν ένα διάσημο πρόσωπο επιπέδου Ελένης, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, γιατί το ίδιο το έχει οδηγήσει εκεί, επιλέγει ένα σημείο κατάμεστο από κόσμο να κάνει την απογευματινή του βόλτα με πολύ συγκεκριμένη συντροφιά, ε, δε φαντάζομαι να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί  γι αυτό..
 Για τη Ρούλα Κορομηλά
«Δεν μπορώ να κρίνω την Ρούλα γιατί δεν μου το επιτρέπει η πορεία της. Η ίδια ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει.  Για τα νούμερα μάλλον φταίει ο σεναριογράφος και το κάστινγκ. Ενδεχομένως θα παρουσίαζα το Big Brother αν έπαιρνα καλά λεφτά. Μπορώ να σου πω σίγουρα πάντως ότι θα ήμουν πολύ κακή παρουσιάστρια στο παιχνίδι αυτό γιατί απλά θα ντρεπόμουνα για το προϊόν. Με ενοχές παρουσίαση δεν γίνεται. Το έχω δοκιμάσει στο ξεκίνημα μου και παραλίγο τον δεύτερο χρόνο να μείνω χωρίς εκπομπή..»

Για την οικομική κρίση «Τι λες σε ένα παιδί που προσπαθεί να κτίσει τη ζωή του με το τίποτα ή τι κάνεις για να μην επιτρέπεται να συμβεί αυτό;  Και γενικότερα ποιο είναι το αύριο αυτών των παιδιών; Ποιοι είναι οι στόχοι τους, σε τι πρέπει να ελπίζουν και να πιστεύουν.. Ξέρεις πόσα παιδιά μέσω του mail της εκπομπής ζητάνε δουλειά; Ντρέπομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν. Από τη μία ντρέπομαι και από την άλλη θυμώνω αφάνταστα με όλους μας που δεν κάνουμε τίποτα για να σταματήσουμε το κατρακύλισμα»

 Για τη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνα «Δεν κυκλοφορούσα έτσι κι αλλιώς ποτέ στην Αθήνα. Είμαι παιδί της περιφέρειας, της εξοχής. Η Αθήνα με πνίγει και με φοβίζει.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου