tunes

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καλύτερα γκέι παρά Berlousconi!

Nuovo miracollo di Berlousconi

Απολύτως καμία διευκρίνιση δεν δίνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το επίμαχο τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου, με το οποίο ζητούσε να αποφυλακιστεί «αθόρυβα» η 17χρονη Μαροκινή Ρούμπι λέγοντας ότι είναι... εγγονή του Χόσνι Μουμπάρακ. Σιωπή από τον Καβαλιέρε και για τα διαβόητα πάρτι στη βίλα του Αρκορε.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός βγάζει αντίθετα στη φόρα το ομοφοβικό του πρόσωπο, λέγοντας 
«καλύτερα να κοιτάμε ωραίες κοπέλες παρά να είμαστε ομοφυλόφιλοι»...
Με ειρωνείες και ομοφοβικά σχόλια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιχειρεί να κλείσει τη συζήτηση σχετικά με τη Μαροκινή (της οποίας το... πραγματικό όνομα είναι Καρίμα),
 η οποία έκλεισε τα 18 της χρόνια τη Δευτέρα, αλλά ήταν ανήλικη όταν οδηγήθηκε τον περασμένο Μάιο στα κρατητήρια του Μιλάνου κατηγορούμενη για κλοπή.

Ο Μπερλουσκόνι δεν αρνείται ότι βοήθησε τη Ρούμπι, ισχυρίζεται όμως πως ήταν απλά και μόνο μία... πράξη αλληλεγγύης προς τη 17χρονη, η οποία αποκαλύφθηκε πως είχε παραστεί στα διαβόητα πάρτι του Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Αρκορε.
«Αυτό που έπραξα ήταν από καλοσύνη, τώρα εάν κάποιες φορές μου τυχαίνει να κοιτώ μία όμορφη κοπέλα... καλύτερα να έχεις πάθος με όμορφες 
κοπέλες παρά να είσαι ομοφυλόφιλος» είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου, σύμφωνα με την εφημερίδα Repubblica.
Ο Καβαλιέρε επέμεινε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό πίσω από την υπόθεση Ρούμπι. «Θα δείτε ότι στο τέλος θα βγει στην επιφάνεια ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από μία πράξη αλληλεγγύης που θα ντρεπόμουν εάν δεν την έκανα» είπε ο Καβαλιέρε σχετικά με το επίμαχο τηλεφώνημα.


Οι ροζ ιστορίες με πρωταγωνιστή τον 74χρονο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελούν καθημερινότητα στην Ιταλία, αυτή τη φορά όμως δημιουργείται ζήτημα κατάχρησης εξουσίας με την παρέμβαση και την πίεση του Καβαλιέρε στην Αστυνομία για την αποφυλάκιση της Ρούμπι προκειμένου να μην έλθει στη δημοσιότητα ένα ακόμη σεξουαλικό σκάνδαλο.
Η Ρούμπι φέρεται να έχει αποκαλύψει αρχικά σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς στο Μιλάνο ότι είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με τον Καβαλιέρε. 
Αργότερα προχώρησε σε μερική ανασκευή: «Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνον, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000 ευρώ. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια, αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών» είπε η Καρίμα στην Ansa.
Η αντιπολίτευση καταγγέλλει εν χορώ τον Μπερλουσκόνι, ενώ ακόμη και ο αρχηγός της Λέγκας του Βορρά Ουμπέρτο Μπόσι, ο πιο ισχυρός σύμμαχος του Ιταλού πρωθυπουργού, έχει επικρίνει δημόσια τον Καβαλιέρε για το τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου.

Στην πολιτική θύελλα που μαίνεται γύρω από την υπόθεση Ρούμπι παρενέβη και ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής Τζιανφράνκο Φίνι (πρώην κυβερνητικός εταίρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι), λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί 
εάν δεν καταφέρει να αποδείξει ότι δεν καταχράστηκε την εξουσία του για να συγκαλύψει σκάνδαλο.
Ο ιταλικός Τύπος εξακολουθεί την ίδια στιγμή να ζητά απαντήσεις.
Η Corriere della Sera απευθύνει έξι ερωτήματα σχετικά με την εκδοχή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα γεγονότα, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι είπε ψέματα για την καταγωγή της Ρούμπι (εγγονή του Μουμπάρακ), καθώς και στον αμφισβητούμενο ισχυρισμό της αστυνομίας ότι δεν υπήρχε ασφαλής χώρος για τη φιλοξενία της ανήλικης.
Τη νύχτα της 27ης Μαΐου η 17χρονη αποφυλακίστηκε και τέθηκε υπό την κηδεμονία της Νικόλ Μινέτι, πρώην σόου γκερλ και προσωπική οδοντιάτρου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι...
Η Ρούμπι γιόρτασε τη Δευτέρα τα 18α γενέθλιά της στη Γένοβα, 
όπου κατά πληροφορίες διαμένει με έναν σκηνοθέτη πορνογραφικών ταινιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου