tunes

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η Μόνικα Μπελούτσι μέσα από το βλέμμα διάσημων φωτογράφων



ΠΗΓΗ:YUPI.GR


Eκατόν πενήντα πόζες από τη ζωή και την καριέρα της συγκεντρωμένες σ' ένα συλλεκτικό λεύκωμα: πρωταγωνίστρια η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι.

Η γυναίκα σύμβολο της μεσογειακής ομορφιάς, παρουσιάζει «φωτογραφικά» τη ζωή της σ’ ένα άλμπουμ με τις πιο σέξι και εκθαμβωτικές φωτογραφίες της καριέρας της μέσα από το βλέμμα διάσημων φωτογράφων (Πίτερ Λίντμπεργκ, Χέλμουτ Νιούτον, Μπρους Βέμπερ, Φαμπρίζιο Φέρι κ.ά).

«Γερνάω καλά», δήλωσε η ίδια στην παρουσίαση του συλλεκτικού αυτού λευκώματος στη Ρώμη. «Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω τη βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ τη ζωή», δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός. Το εν λόγω άλμπουμ, πάντως, αποτυπώνει τον αισθησιασμό και την ομορφιά της Ιταλίδας ηθοποιού, την ίδια στιγμή που εκείνη εξομολογείται πως ξεκινά μια νέα περίοδο στη ζωή της: «Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά».

To άλμπουμ έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία και τα έσοδά του θα δοθούν σε δυο οργανώσεις: μια ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου