tunes

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη που είναι η μπάλα?



από: nooz.gr
Με σκληρά λόγια μίλησε στην εκπομπή ''Πρωινή Μελέτη'' για την άλλοτε... φίλη του,Ελένη Μενεγάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός showman την αποκάλεσε εγωίστρια και ισχυρογνώμων και σημείωσε χαρακτηριστικα ότι... έχει χάσει την μπάλα!

''Δεν μπορεί να εξακολουθεί να πιστεύει πως εκείνη μόνο έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι έχουν άδικο... Ποια είναι η καινούργια σου πρόταση μέσα απο την εκπομπή ; Το να χάνεις δύο κιλά ,να μακραίνεις το μαλλί και να βάζεις εξτένσιον και να περιμένεις ο κόσμος να σε δει ; Με ένα μαλλί ,δύο κιλά λιγότερα και αλλάζοντας ζωή πιστεύεις πως ο κόσμος θα σε δει ; Ολα αυτά πια είναι τόσο ...ντεμοντέ !" λέει κατακεραυνώνοντας την πάλαι ποτέ ''βασίλισσα'' της πρωινής ζώνης.

"Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις πρωινό με την βαρύτητα της Ελλης Στάη ,γιατί πολύ απλά δεν είσαι η Ελλη Στάη" κατέληξε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Είναι προφανές ότι η φιλία τους αποτελεί... παρελθόν! Κάποια πρώτα δείγματα του κλίματος, που επικρατεί στις σχέσεις τους, μας είχε δώσει ο Τάκης Ζαχαράτος και πριν από λίγες μέρες μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού και το ''Μες στην καλή χαρά''.

Εκεί είχε αφήσει να εννοηθεί όταν κάποια στιγμή σχολίασε αρνητικά την Ελένη, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την επικοινωνιακή χορηγία του Alpha στην παράστασή του!

Όμως τότε δεν επεκτάθηκε επί του θέματος, γιατί ήταν στον Alpha. Στο Star όμως δεν μάσησε τα λόγια του...

Τελικά οι παλιές φιλίες δεν πάνε στον παράδεισο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου