tunes

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Winter Opening Party με τους Stavento + Melisses



Tην Πέμπτη 11/11 το Eleven εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν με grand winter opening party με τους Stavento + Melisses!!!! Θα ακολουθήσει Αfter Live Party με τον Sparky T και τον Resident DJ.

Το hot Bar Restaurant, που έλυσε το πρόβλημα εξόδου των Βορείων Προαστίων, επιμένει και φέτος στη fun, cool ατμόσφαιρα,  με mainstream ήχους, happy hours, πολύ χορό και  ακόμα περισότερο flirting.

Ο top προορισμός στα βόρεια της πόλης, θα κρατήσει αμείωτη τη  fun διάθεση και τους ρυθμούς όλο το χειμώνα, με τα καλύτερα και πιο αναπάντεχα live καθώς και food & τρελά Party με μεγάλα ονόματα ως special guests.

Με έμφαση στις grill επιλογές, η ανανεωμένη μοντέρνα κουζίνα του (ανοιχτή και το μεσημέρι), προτείνει νέα δημιουργικά πιάτα κρεατικών και μοναδικές σαλάτες. 

Το Εleven θα  αποτελέσει και φέτος την ιδανική επιλογή για business lunches αλλά και το μοναδικό after office meeting point για τον  corporate άξονα της Κηφισίας και των Βορείων Προαστίων.  Το all day spot είναι ανοικτό καθημερινές από  τις 12.00 το πρωί και Σάββατο, Κυριακή από τις 21.00 το βράδυ.

Eleven: How much pleasure can you stand?

Eleven Bar Restaurant
Αγ. Κωνσταντίνου 59 & Κηφισίας, Μαρούσι, τηλ. 210 6147192
Ώρα έναρξης opening party 21:00
Reservations: Steven Κανάρης τηλ.6974311657, 210 6147192




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου